Vadító pink-lila partismink

Vadító pink-lila partismink

Címlap / Stílus / Arc / Vadító pink-lila partismink

A nyár lassan a végéhez ér, de ez ne szegje kedved az élénk színek viselésében! A legközelebbi partira vállalj be egy igazán ütős, pink-lila színkombót, és kerülj rögtön a buli középpontjába! Nem kell félned ettől a két színtől, sőt: remekül kiemelik a zöld szemet, de kékhez és barnához is tökéletesen passzolnak.

Alapozás

Hogy a sminked reggelig tökéletesen tartson, vigyél fel a bőrödre egy szemhéjalapozót. Én most egy világos színű Catrice bázist választottam, így következő lépésként nem vittem fel az élénk színek alá egy fehér alapot.

Ha te bőrszínű primert használtál, ne hagyd ki ezt a lépést.

Szemhéjfestés

Válassz egy ütős, intenzív lila szemhéjpúdert, és vidd fel a szemhéjad teljes felületére. Ne menj fele túl magasra, hisz a pinknek is kell helyet hagyni.

Árnyékolás

Ezúttal egy sötétebb szín helyett vad pinket használj a mélyítő vonalban, és dolgozd el jól a szemöldököd irányába.

Tusvonal

Fekete folyékony vagy géles tussal húzz egy tetszőleges kontúrvonalat a felső szemhéjadra. Én szokás szerint a cicás stílust választottam, mert ez a kedvencem.

Utolsó simítások

Az alsó pillák tövében dolgozz el egy kis feketét. Ez lehet egy vattapálcával füstösített szemceruza vagy fekete szemhéjpúder is.

Ha ez megvan, húzd ki az alsó-felső vízvonalat feketével, és dobj fel néhány réteg spirált!

Mivel párosítsam?

Ha bevállalós kedvedben vagy, erősíts rá a Barbie-hatásra egy pink rúzzsal és rózsaszín orcával. Ha szolidabbra vennéd a figurát, jöhet a nude ajak egy kis bronzosítóval kísérve.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást