Szerelem / Párkapcsolat

Unod a Valentin-napi kliséket? 5+1 izgalmas randiprogram

Ha ünnepelitek idén a Valentin-napot, de még nincs semmi ötletetek, hogy mit csináljatok vagy hova menjetek a pároddal, akkor szuper helyen jársz, ugyanis nekünk van néhány izgalmas tippünk számotokra. Ha szeretnétek egy kicsit eltérni a megszokottól, akkor válogassatok ezek közül a jobbnál-jobb programok közül!

Játék határok nélkül

Ha nem vacsira és romantikára vágytok Valentin-nap, akkor azt javasoljuk, hogy játszatok egy nagyot együtt.

Elmehettek egy kiszabadulós szobába ketten, ahol egy izgalmas órát tölthettek kreatív feladatok megoldásával egy szobába zárva.

Kipróbálhatjátok a laser taget vagy ha inkább otthon maradnátok, akkor csapjatok egy óriási társasjáték partit, hiszen számos olyan szuper játék van, amivel ketten is játszhattok!

Egy kis mozgás

Mivel az idei Valentin-nap keddre esik, ezért nem biztos, hogy külön programokra is lesz időtök, lehet, hogy csak hétvégén tudtok egy kis plusz időt együtt tölteni vagy ünnepelni.

Ne csüggedj, attól mert nem lesz egy egész napotok egymásra, még belecsempészhetitek a hétköznapi rutinba a romantikát.

Ha a kedd edzésnap, akkor szervezzetek egy közös edzést vagy egyszerűen csak próbáljatok ki együtt egy új edzéstípust, mozgás után pedig üljetek be egy finom vacsira valahová!

Főzzetek együtt

Szuper Valentin-napi program, ha nem csak egy átlagos vacsira mentek el, hanem együtt készítitek el a szerelmesek menüjét.

Válasszatok ki egy szimpatikus főzőiskolát, nézzetek ki egy izgalmas főzőkurzust vagy vásároljatok be, tervezzétek meg együtt a menüt és készítsétek el otthon a finomságokat.

Bármelyik verziót is választjátok, egy kis pluszt ad majd az estének, hogy nem csak esztek majd, de a főzés közben még szuperül is szórakoztok.

Sétára fel!

Ha az idő is engedi, azt javasoljuk, hogy néhány órára szabaduljatok ki a négy fal közül és játsszátok el, hogy turisták vagytok a saját városotokban.

Nézzétek úgy az épületeket, az utcákat és a látványosságokat, mintha először látnátok, fotózkodjatok, és álljatok meg, ahol tetszik és üljetek be mindenhova, ahol épp elfáradtok.

Így nem csak szuper képek készülhetnek az este, de egy olyan oldalát is megismerhetitek a városnak és egymásnak, amiről eddig nem is tudtatok!

Olvastad már?  Virág farmok és arborétumok Magyarországon, amiket egyszer látnod kell!

Legyen tánc!

Ritka alkalom, amikor manapság táncolni mentek, hiszen a legtöbb szórakozóhelyen inkább csak beszélgettek és nincs is lehetőség arra, hogy jól kitáncoljátok magatokat.

Lehet, hogy elsőre merésznek tűnik, de miért ne Valentin-napon próbálnátok ki egy tánciskolát?

Megismerkedhettek többféle tánctípussal, és ha megvan a kedvenc, akkor hétről-hétre akár tökéletesíthetitek is a megszerzett tudást.

Ha már tudtok táncolni, akkor kereshettek egy salsa programot vagy egy esti táncos bulit, ami akár éjszakába nyúló mulatozásba is átcsaphat majd.

Amerre visz az út

Szuper randiprogram, hogy délután beültök a kocsiba, összekészítetek magatoknak egy kis túlélőcsomagot és elindultok arra, amerre visz az út.

A legjobb, ha nincs konkrét célotok, hanem véletlenszerűen találjátok ki, hogy éppen merre menjetek.

Lehet, hogy egy közeli kilátónál lyukadtok ki, lehet egy tó partján vagy a város eddig ismeretlen részén bukkantok egy csodás helyre.

A lényeg, hogy bárhol megállhattok, éjszaka egy kis nasi mellett nézhetitek a csillagokat vagy a város fényeit.

A lényeg, hogy legyen nálatok sok-sok pokróc, hogy a romantikázás alatt össze tudjatok bújni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást