Életmód / Lélek / Stílus

Az, hogy hogyan ülsz le egy vendégségben, sokat elárul a személyiségedről

Ez az apró részlet pszichológiai szempontból nagyon is árulkodó, hiszen az emberek személyiségének bizonyos vonásait fedezheted fel benne. Sőt, még rólad is árulkodik az, hogy hogyan ülsz le egy vendégségben! Nézd meg a képeket, majd döntsd el, amikor a legjobb barátnődet, testvéreidet vagy szüleidet látogatod meg (fontos részlet, hogy azt gondold végig, azok társaságában milyen vagy, akik mellett tényleg önmagadat tudod adni), te melyik pózban foglalsz helyet, ezt követően pedig olvasd el a hozzá tartozó jellemzést!

No Title

No Description

Brightside

1. A pihenő kalandor

Ez az ülőpóz arra utal, hogy egy elegáns és kifinomult személyiség vagy, aki nyílt gondolkodásmóddal rendelkezik. Az embereknek első ránézésre nem biztos, hogy egy kalandor lélek jut eszükbe rólad, pedig a felszín alatt egy nagyon pörgős és életvidám természet vagy, aki imádja az újdonságokat kipróbálni. Néha emiatt egy kicsit túlbuzgó is leszel!

 

2. Az érzelmes

Kicsit visszafogott vagy, de ugyanakkor hatalmas szíved van, és tele vagy szeretettel. Mindenkit imádsz magad körül, és általában nincs egy rossz szavad senkire sem, mert könnyen megbocsátasz, és azonnal el is felejted, kire miért voltál mérges. Szeretsz beszélni, néha talán túlságosan sokat is, de ugyanakkor azt is tudod, mikor kell abbahagyni, és inkább a hallgató fél szerepét betölteni!

 

3. A nyugodt lélek

Te gyakran kapod azon magad, hogy törökülésben ülsz a kanapén? Biztos, hogy általában nagyon nyugodt lélek vagy, és nehéz téged kihozni a sodrodból. Pontosan tudod, mennyire sokat számít az a 10 másodperc, ameddig elszámolsz, és fontosnak tartod, hogy a belső békédet megőrizd. A harmónia jellemzi az életedet, és ez még abból is látszik, hogy hogyan ülsz le!

 

4. A vezéregyéniség

A legjobb barátnődnél vagy a testvéreidnél annyira otthon érzed magad, hogy simán felülsz a kanapé tetejére is? Ez arra utal, hogy rendkívül domináns személyiséged van, és megszoktad, hogy általában a te kezedben van az irányítás. Szeretsz kitűnni a tömegből, és kimondottan magabiztos vagy, ami miatt úgy érzed, nem sokan mernének veled konfliktusba keveredni. 

 

5. A hebrencs

A leglehetetlenebb pozíciókban is képes vagy leülni, mert épp azt érzed kényelmesnek? Akkor tuti, hogy te egy igazán nagy egyéniség vagy, és messze kilógsz minden egyes társaságból. Feltűnő vagy, őszinte, és nem érdekel mások negatív véleménye, mert szerinted az számít, hogy önmagadnak megfelelj. A lázadozástól sem riadsz vissza, mert ragaszkodsz az elveidhez!

 

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW