Divat / Stílus

5 trükk, hogy tökéletes derekat csalj magadnak

5 trükk, hogy tökéletes derekat csalj magadnak

Idén a divatban hatalmas figyelem irányul a szexi derékvonalra! Úgyhogy ha csodás homokóra alkattal rendelkezel, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért kell mindent megtenned annak érdekében, hogy kiemeld az arányos vonalakat. Hogyan karcsúsíthatsz még többet a látványon?

Derékban húzott ruhák

A nyár slágerének bizonyulnak a derékban húzott ruhák, amik igazán könnyed és szellős viseletet biztosítanak.

Ha picit teltebb vagy, akkor olyat válassz, ami nem tapad rá a testedre, inkább lágyan leomlik. Az aprócska vállrész szélesebbnek mutatja a felsőtestedet, így a körte alkatot kiválóan lehet segítségével ellensúlyozni.

A legjobb, ha olyan ruhát választasz, ami gumis derékrésszel rendelkezik, így garantált, hogy a legkarcsúbb formádat mutathatod meg.

Karcsúsított ruhák

Ha már a ruháknál jártunk, meg kell említenünk a karcsúsított fazonokat is, amik egyre több boltban jelennek meg a szezonban.

Ezek a ruhák általában kétoldalt (vagy épp középen) fekete, vagy sötét mintás anyagberakással bírnak, amit a tervezők ravasz módon hozzáigazítottak a homokóra alkathoz.

Így mindkét oldalon nagyon könnyen elcsalhatsz néhány centit a derekadból, sőt, ki is emelheted a karcsú vonalaidat.

Édes, nyári szoknyácskák

Idén tavasztól nem csak a ruhák, hanem a szoknyák is központi szerepet kaptak, mégpedig nagyon régen látott mennyiségben.

Ha a derék karcsúsításáról van szó, akkor a legjobb választás egy feszes, de egyszerű, sötét színű felsőrész és egy vidám, élénk rakott szoknya, de a 2015-ös trendeknek megfelelően akár crop toppal is kombinálhatod!

Fontos, hogy a szoknya a derekadig érjen, majd onnan lefelé bővüljön, ugyanis így tudod a legjobban felhívni a figyelmet a karcsúságra. Ha gondolod, és illik a szerelésedhez, vegyél fel egy vékony övet is, így még inkább hangsúlyozhatod a derékvonalad.

Szexi maxiszoknya

Melyik nő gondolná, hogy egy mindent eltakaró maxi szoknya könnyen vágykeltő is lehet?

Pedig így van, a megfelelő megoldással tökéletesen tudod hangsúlyozni a derekadat és a nőiességedet.

Olyan darabot vegyél fel, ami egészen a bokádig ér akkor, amikor a derekadig felhúzod.

Ehhez a szoknyához válassz egy spagetti pántos, mintás, de ejtett fazonú topot, így még jobban kihangsúlyozhatod a derekadat. Tűzd fel a hajadat kócos kontyba és meglátod, nem lesz olyan férfi, aki ellen tudna állni neked.

Bolondítsd meg az oversize trendet!

Nehéz elszakadni az oversize trendtől, ám ha a derekadat szeretnéd hangsúlyozni, akkor így kell tenned. Válassz egy hosszított, feneket eltakaró, oversize felsőt (vagy zsákruhát), és egyszerűen tegyél rá egy nagyon vékony, az anyagtól eltérő színű derékövet.

Sportosabb fazonú saruval és magas sarkúval egyaránt hordhatod, minden esetben divatos leszel.

Ha még inkább kiemelnéd a derekadat, akkor válassz olyan hosszan lelógó, medálos nyakláncot, ami odairányítja a figyelmet.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást