Kik a „tisztánlátók”? 10 jel, hogy te is az vagy

Kik a „tisztánlátók”? 10 jel, hogy te is az vagy

Címlap / Életmód / Ezotéria / Kik a „tisztánlátók”? 10 jel, hogy te is az vagy

Valójában mindannyian ezzel a képességgel születünk, hiszen a gyerekek – és az állatok is – szélesebb spektrumban látnak, hallanak és érzékelnek, mint a felnőtt emberek, így olyan dolgokat is felfognak, amit mi nem. Ez a képességünk idővel sajnos eltűnik, aminek fő oka az, hogy mindennapi életünk nem fogékony a spirituális energiára és csak a kézzelfogható, anyagi dolgokra koncentrál. Emiatt tulajdonképpen mi magunk nyomjuk el magunkban ezt a képességet a környezetünk hatására. Azonban az empátia egyesekben erősebben megmarad, őket nevezzük tisztánlátónak. Ha az alábbi tíz pont igaz rád, te is született empata vagy. 

Sosem ítélsz első látásra, csak abban bízol, amit érzel

Ez az élet minden területén igaz rád: a munkában, a szerelemben, a baráti és rokoni kapcsolatokban. Ha valaki mond neked valamit, te magát az embert is „olvasod”, ez alapján döntesz és megérzéseid az illetővel kapcsolatban mindig beigazolódnak.

AndriyKo Podilnyk/unsplash.com

Megválogatod, kit engedsz közel magadhoz

Csak egy maroknyi barátod van – mert mindenki más lefáraszt, kicsavar és kényelmetlenül érzed magad a társaságában – de ez a szűk kör nagyon közel áll hozzád. 

Az emberek hamar megosztják veled a titkaikat

Rendszeresen előfordul, hogy olyan személyek mesélnek neked legféltettebb titkaikról, akiket alig, vagy csak felületesen ismersz. Ilyenkor még ők maguk is meglepődnek, miért osztják meg veled rejtett dolgaikat, de ez azért van, mert érzik, hogy mélyebb szinten érted meg őket. 

Érdekelnek az ősi, történelmi jelentőségű helyek, épületek, tárgyak

Ha romok között jársz, vagy egy gazdag múltú épületben, érzed és szinte átveszed a hely rezgését, mert lenyűgöz a sok rétegnyi energia, ami ott lerakódott az évek során. 

Már mondták rád, hogy túlérzékeny vagy

Az érzelmeid gyakran hatalmasodnak el rajtad, emiatt sokan bélyegeztek már túlérzékenynek, pedig arról van szó, hogy mindent sokkal erősebben érzékelsz, mint az átlag és emiatt reagálsz hevesebben. 

Szorongsz a sötét, zsúfolt helyeken

Mivel mindenhol élénken fogod a negatív rezgéseket is, úgy érzed, hogy a sötét, szűk és zsúfolt helyeken felgyülemlett nehéz energia fojtogat és ösztönösen a szellős, napos területek felé gravitálsz. 

Már kiskorodban is tudtad, hogy kicsit más vagy

Az empaták fantáziája élénkebb és aktívabb az átlagnál, ezért gyerekkorban gyakran előfordul, hogy másképp reagálnak bizonyos dolgokra, mint a velük egyidősek. A szülőknek gyakran tűnhet úgy, hogy gyerekük a saját kis világában él.

Caroline Hernandez/unsplash.com

Gyakran vagy mások lelki szemetesládája

Mivel rendkívüli módon fejlett a beleérző képességed, az emberek szívesen fordulnak hozzád, ha valami nyomja a lelküket. Tudják, hogy te magasabb szinten érted meg őket és nem ítélkezel, ezért tanácsot is gyakran kérnek tőled. 

Néha úgy érzed, valaki figyel

A tisztánlátók sokkal erősebben érzékelik a spirituális világot, így a minket körülvevő, nem kézzelfogható entitásokra is érzékenyebben reagálnak. Előfordul, hogy felébredsz az éjszaka közepén arra, hogy úgy érzed, valaki figyel, vagy nincs otthon más rajtad kívül, mégis érzed, hogy nem vagy egyedül a lakásban. 

Megérzed, ha valami rossz fog történni

Már többször előfordult, hogy valami azt súgta, valaki rossz döntést hoz, vagy egyszerűen csak érezted, hogy valaminek nem lesz jó vége, bármennyire lelkes is volt a környezeted. Az tisztánlátóknál nem ritka, hogy megérzik a negatív energiákat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást