Stílus / Test

Népszerű tetoválások és jelentésük

Népszerű tetoválások és jelentésük

Szív

A szív az egyik legnépszerűbb tetoválási minta. Férfiak és nők egyaránt használják, sőt az is gyakori, hogy a pár mindkét tagja magára tetováltatja ugyanazt a motívumot. Minden esetben a mély érzelmeket, a szerelmet és az összetartozást jelképezi, de az sem ritka, hogy egy szeretett ember emlékére varratjuk magunkra.

Tűz

A tűz a szenvedély, az erős, lángoló érzelmek szimbóluma, a soha nem gyengülő szerelem intenzitását jelenti, különösen akkor, ha a tűz egy szívet fog körbe. A szenvedést is jelképezheti, gyakori jelenség, hogy valaki akkor tetováltat lángnyelveket magára, mikor valami felett érzett fájdalmát magában nem tudja lezárni.

Virág

A virág tetoválás szépérzéket és a művészetek iránti érdeklődést jelzi. Fontos, hogy nem csak esztétikai jelentést hordoz, de a virág kiválasztása is sok információt rejt magában a viselőjéről. A rózsa a vad, szenvedélyes típus kedvenc választása, míg a liliomot leggyakrabban a finom, érzékeny, akár melankolikus típusok viselik.

Csillag

A csillag tetoválás gyakran a testen elsőként megjelenő minta, amelyet később továbbiak követnek. Sokan próbaként csináltatják: ilyenkor ugyanis inkább az egyszerű, de nem túl sok időt követelő minta az ideális. Viselőjéről mégis elmondható, hogy leggyakrabban céltudatos és kitartó személyiség, aki akár a csillagokat is képes elérni, ha ezt tűzte ki céljának.

Horoszkóp

Nagyon elterjedt, hogy a csillagjegyünket tetováltatjuk magunkra. Ez azt sugallja, hogy tisztában vagyunk velünk született jó és rossz tulajdonságainkkal, és vállaljuk a végzetünket, sorsunkat. A horoszkópot tetováltatók fontosnak tartják a misztikumot, amely életükben sok kérdésre magyarázatként szolgál számukra.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást