Milyen típusú karácsonyi ajándékozó vagy? Így lesz egyszerűbb a karácsonyod 

Milyen típusú karácsonyi ajándékozó vagy? Így lesz egyszerűbb a karácsonyod 

Címlap / Életmód / Lélek / Milyen típusú karácsonyi ajándékozó vagy? Így lesz egyszerűbb a karácsonyod 

0%

Mit gondolsz az ajándékutalványokról?

Mi jellemző rád? Hogyan választod ki az ajándékokat?

Mi alapján döntesz az ajándékozás során?

Hogyan csomagolod be az ajándékaidat?

Mi a véleményed a kész, előrecsomagolt ajándékokról?

Mi az első gondolatod, amikor meghallod a karácsonyi slágereket?

Hogyan reagálsz, ha nem tetszik az ajándék, amit kaptál?

Milyen típusú karácsonyi ajándékozó vagy? Így lesz egyszerűbb a karácsonyod
Gyors és praktikus

A hatékonyság és egyszerűség híve vagy. Szereted, ha minden gördülékenyen zajlik körülötted és ez alól természetesen az ajándékozás sem kivétel. Gyorsan igyekszed letudni a kötelező köröket, úgyhogy nem riadsz vissza az előre összeállított ajándékcsomagoktól sem. Próbálsz villámgyorsan beszerezni mindent, amire szükséged van. Praktikus tipp: online vásárlásokkal sokat gyorsítasz és egyszerűsíthetsz az ajándékozási procedúrán.
Személyes és kreatív

Olyan típus vagy, aki szeret mindent beleadni az ajándékozásba. Imádod a kreatív, személyre szabott meglepetéseket, amiket szépséges csomagolással és kedves üzenetekkel teszel még egyedibbé. Gondosan válogatsz mindig, testhezálló élményeket, ajándékokat választasz és inkább sokkal több energiát fektetsz a projektbe, minthogy valakinek picit is kellemetlen érzést okozz. Praktikus tipp: mindig kezdj időben készülődni, különben túl nagy lesz a nyomás. Akár már évközben elkezdheted feljegyezni a jó ötleteket!
Egyedi és személyes

Szívesen állítasz össze saját készítésű ajándékokat, ezzel is megmutatva szeretteidnek, mennyire fontosak számodra. A remekműveket örömmel egészíted ki utánajárást igénylő, nehezen beszerezhető meglepetésekkel és még a csomagolásra is kellő hangsúlyt fektetsz. Praktikus tipp: az alkotáshoz sok idő kell, úgyhogy érdemes már a szezon előtt nekivágnod a nagyobb projekteknek, nehogy kapkodnod kelljen. Készülj B-tervvel is, ha megcsúsznál!
Modern és trendi

A legújabb trendeket és stílusokat követed és ez az ajándékozási rutinjaidban is megmutatkozik. Szereted, ha nem csak a meglepetés, hanem a csomagolás is kortárs, de legalábbis egyszerűen nagyszerű. Az ajándékozásban az egyediség és a személyesség iránti elköteleződést mutatod, de nem bánod, ha az ünnepi készülődés nem hetekig tart. Praktikus tipp: nézz szét olyan platformokon is, amiket nem látogatsz minden nap – itt is újszerű ajándékötletekre bukkanhatsz!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!