TESZT: Ennyire tudsz könnyen ellazulni, válaszaid alapján

TESZT: Ennyire tudsz könnyen ellazulni, válaszaid alapján

Címlap / Életmód / TESZT: Ennyire tudsz könnyen ellazulni, válaszaid alapján

Manapság a lazítás, a relaxálás csak a kivételesek ajándéka – vagy mégsem? Te könnyen ellazulsz a jelenlegi körülmények mellett is? Teszteld!

A kvízünk segítségével kiderítheted, mennyire vagy képes az ellazulásra a dolgos hétköznapok közepette.

0%

Egy közeli ismerősödről kiderül, hogy a saját neméhez vonzódik. Mit érzel?

A munkahelyeden bevezetnek egy új szabályt, ezek szerint, akinek van kutyája, beviheti az irodába. Mit szólsz?

Szomorúan hallod, hogy be kell zárnia a kedvenc helyednek a városban. Mit gondolsz?

Egy húzós nap után a szerelmed úgy dönt, egymás karjaiban kellene töltekeznetek. Milyen lesz az együttlét?

Divatos keverni a csíkosat a pöttyössel. El tudod képzelni, hogy egy ilyen összeállításban jelenj meg?

Születésnapod alkalmából az anyukád feltesz a közösségi oldalra egy gyerekkori képet rólad és a kislányodról, amivel prezentálja, mennyire hasonlítotok – közben boldog születésnapot kíván. Mit szólsz hozzá?

Az elsők között érkezel a boltba, hogy megvedd azt a karácsonyi ajándékot, amivel a szerelmedet akarod meglepni – ám ennek ellenére sincs belőle már egy eladó darab sem. Mit teszel?

Mennyire tudsz könnyen ellazulni? Teszteld!
Nagyon könnyen el tudsz lazulni

Azok közé tartozol, akiknek a kedvét, az életét nem a körülmények határozzák meg. Nem szoktál görcsölni semmin, csak sodródsz az árral, hagyod, hogy a jó dolgok megtörténjenek veled. Képes vagy megélni a jelen pillanatait és a lehető legkevésbé aggodalmaskodsz azokon, amikre valószínűleg nincs ráhatásod. Kiemelkedő képességeid közé tartozik az újratervezés, a rugalmasság, téged nem igazán tudnak negatív irányba befolyásolni a váratlan fordulatok.
Általában könnyen ellazulsz

Alapvetően könnyen el tudsz lazulni, de azért nem mondhatjuk, hogy a végletekig rugalmas lennél, ami nem is feltétlenül baj. Tudod, hogy a döntéseidnek következményeik lesznek, ezért amikor kell, próbálsz megfontolt lenni. Ez egy helyes irány, mert az igaz, hogy a lazaság sokat segít, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak legyünk, azonban vannak olyan esetek, amikor egy vállrándítással nem lehet elintézni a dolgokat.
Nem tudsz könnyen ellazulni

Valószínűleg a korábbi tapasztalataidból adódóan, vagy éppen az alapszemélyiséged miatt, de nem tartozol azok közé, akik egykönnyen ellazulnak. Az is lehet, hogy most éppen egy különösen stresszes időszakon mész át, amikor kifejezetten nehezedre esik, hogy fesztelenül gondolkozz, de egyszerűen nem megy a relaxálás. Ennek hosszútávon akár egészségügyi kockázatai is lehetnek, ráadásul a hangulatodra is alaposan rányomja a bélyegét, ha mindig a negatív végkifejleten, az esetleges következményeken agyalsz.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!