Töltsd ki a tesztet, és megtudod, milyen természetfeletti lény lennél

Töltsd ki a tesztet, és megtudod, milyen természetfeletti lény lennél

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Töltsd ki a tesztet, és megtudod, milyen természetfeletti lény lennél

Ha te is imádod a misztikus lények világát, akkor már biztos eljátszadoztál a gondolattal, hogy milyen lehet vámpírként élni az éjszakában, vérfarkassá átalakulni, vagy zombi lassúsággal ballagni a semmibe.

Válaszolj az alábbi kérdésekre és megtudhatod, hogy te melyik lény lennél egy varázslatos, misztikus világban!

0%

Melyik elem áll hozzád a legközelebb?

Melyik sorozatot kedveled leginkább?

Mi jellemez téged?

Milyen az életed ritmusa?

Melyik színt választanád?

Misztikus lényként milyen erőt választanál?

Melyik a kedvenc napszakod?

Milyen férfit választanál magad mellé?

Te milyen misztikus lény lennél?
Zombi
Te egy zombi vagy. 🙂 Nem veszed túl komolyan az életet, inkább csak sodródsz az árral, mint a zombik a tömeggel. Ez persze nem azt jelenti, hogy a többi ember után mész, hanem azt, hogy nem gondolod túl a dolgokat. Komótos a tempód az életed minden területén, nem szeretsz kapkodni, sőt egyenesen utálod, ha siettetnek. Maradj ilyen, főleg ebben a rohanó világban.
Vérfarkas
Hú, te az átváltozás mestere vagy. Nem mindenki tudja, hogy milyen erő lakozik benned, de talán még nem jött el az ideje, hogy felfedd valódi énedet. Nappal határozott, megfontolt nő vagy, de van egy olyan oldalad, amit nem sokan ismernek. Igazán vad nő vagy, akiért a pasik megőrülnek. Pont ez a kettősség tesz téged egyedivé, akár egy vérfarkast.
Tündér
Igazi tündér vagy, aki legszívesebben egész nap pörögne és nevetne. Lehet túlzott életkedved másokat már irritál, de őszintén, kit érdekel? Szeretsz másoknak kedveskedni, ezért mindenki szeretettel gondol rád. Képes vagy a gyűlöletre szeretettel válaszolni, akár egy igazi jótündér. Bár vannak nehezebb pillanatok az életedben, te ekkor is képes vagy pozitív maradni. Soha ne változz meg!
Vámpír
Az éjszaka királynője vagy, akit örök titokzatosság vesz körül. A férfiak álma vagy, mert már a puszta jelenléted is megőrjíti őket. Van benned valami megfejthetetlen, szexi dolog, ami vonzza az embereket és mindenki a közeledben akar lenni. Szeretsz egyedül lenni, mint egy igazi vérszívó és nagyon megválogatod, hogy kit engedsz közel magadhoz. Mondhatni, egy igazi főnyeremény vagy!

Oszd meg az eredményed:

Olvasnál még a témában? Még több hasonló cikk és teszt:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!