Teszt: Mennyire egészséges a kapcsolatod a férfi nemmel?

Teszt: Mennyire egészséges a kapcsolatod a férfi nemmel?

Címlap / Szerelem / Teszt: Mennyire egészséges a kapcsolatod a férfi nemmel?

Mindenkit egy kalap alá veszel, vagy alárendelt szerepet vállalsz magadra? A tesztünkből kiderül!

Az ellenkező nemmel való kapcsolatunk nagyban függ attól, mit tapasztaltunk korábban, illetve milyen tapasztalatokat gyűjtöttünk felnőttként. Rád vajon mi jellemző?

0%

Mit gondolsz arról a jól elhíresült mondatról, hogy „minden férfi egyforma”?

Szerinted a férfiaknak van szüksége ránk, vagy nekünk van szükségünk a férfiakra?

Szerinted a leggyakrabban mi áll a háttérben akkor, ha egy párkapcsolatban megromlik a szexuális élet?

Személyes tapasztalatod alapján miért mentek tönkre a korábbi kapcsolataid?

Vannak barátaid az ellenkező nemből?

Tartasz attól, hogy bizonyos élethelyzetben a férfiak uralkodni próbálnak majd rajtad? Pl. munkahelyen, párkapcsolaton belül?

Szerinted muszáj taktikázni ahhoz, hogy egy férfivel komoly kapcsolatot alakíthass ki?

Mennyire egészséges a kapcsolatod a férfi nemmel? Teszteld!
Egy kalap alá veszed a férfiakat

Azok közé a nők közé tartozol, akik szeretik maguk irányítani az életüket és úgy általában mindenki felett igyekeznek uralkodni. Ez alól természetesen nem kivétel a párkapcsolatod sem, amiben egyértelműen arra törekszel, hogy a partnered alárendelt szerephez jusson. Talán korábbi csalódások, vagy éppen gyerekkori minták miatt, de – férfiakkal való kapcsolatodat illeti –, nem igazán találod az arany középutat. Tartasz a csalódástól, hogy lekezelnek, kihasználnak, visszaélnek a bizalmaddal, ezért inkább a vehemens, határozott fellépéssel próbálod távol tartani magadtól azokat, akik szerinted erre alkalmasak lehetnek.
Egészséges a kapcsolatod a férfiakkal

Helyén kezeled a kapcsolatodat a férfiakkal: nem gondolod, hogy mindegyikük egyforma lenne, ugyanakkor tisztában vagy azzal, hogy ha óvatlan vagy, érhetnek csalódások. Ám ezt a hozzáállást nem kifejezetten a férfiakra, hanem úgy általában az emberekre vetíted ki. Alapvetően mindenkinek bizalmat szavazol, a kommunikáció híve vagy, és nem érzed magadat jobbnak, vagy éppen rosszabbnak azért, mert nőnek születtél.
Alárendelt kapcsolatban állsz a férfiakkal

Sokszor érzed úgy, hogy nem vagy elég jó, és gyakran magadat hibáztatod olyan dolgokért is, amikért egyáltalán nem kellene rosszul érezned magadat. Sokkal inkább alárendelt kapcsolatban állsz a férfiakkal, minthogy megpróbáld érvényesíteni az akaratodat. Persze, az sem túl ideális, ha mindenáron uralkodni szeretnél rajtuk és te akarnád irányítani minden egyes lépésüket, de az sem szerencsés, ha még érezteted is, hogy veled szinte kényük-kedvük szerint bánhatnak.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!