Teszt: Derítsd ki, melyik szuperhős pasi lenne a tökéletes másik feled!

Teszt: Derítsd ki, melyik szuperhős pasi lenne a tökéletes másik feled!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Teszt: Derítsd ki, melyik szuperhős pasi lenne a tökéletes másik feled!

0%

Ami nekem a legfontosabb egy férfiban…

Milyen belső tulajdonságok elengedhetetlenek számodra?

Milyen külső tulajdonságok elengedhetetlenek számodra?

Milyen lenne egy tökéletes randi egy szuperhőssel?

Milyen szupererőnek örülnél legszívesebben?

Teszt: Derítsd ki, melyik szuperhős pasi lenne a tökéletes másik feled!
Thor

Te lehetnél az elképesztően dögös istenség imádott szerelme, hiszen benne minden meg van, ami számodra fontos egy férfiban. Erős, izmos, jóképű, de közben melegszívű, jó humorú örök mókamester. Talán ez az, ami neked a legfontosabb, hiszen tudod, hogy hosszútávon csak ez az, ami számít. Márpedig egy halhatatlan Istennel jó, ha hosszútávra tervezel. Tökéletes társa lennél, aki kellő finomsággal és nőiességgel akár meg is teremthetné számára a tökéletes otthont, ahonnan garantáltan nem akar majd elmenni. Maximum, ha egy-két rosszfiút el kell intézni.
Vasember

Nem is kérdés, hogy melléd olyan szuperhős illik, aki nem kifejezetten erejével, hanem inkább elméjével vesz le a lábadról. Tony Stark, a Vasember pedig erre a legtökéletesebb szuperhős lenne számodra. Vele biztosan átélhetnéd életed legizgalmasabb élményeit, mivel híres arról, hogy szereti habzsolni az életet. Nem mellesleg, biztos téged is meglepne egy személyre szabott szerkóval, akárcsak a filmbéli szerelmét. Azért nem lenne rossz egy olyan ruciban repülgetni. Mindez pedig csak ráadás lenne, hiszen amúgy is a legjobb dumával levenne a lábadról néhány másodperc alatt.
Amerika Kapitány

A legromantikusabb szuperhős, akinek a lelke valahol a múltban ragadt, amikor még fontos volt a romantika és lovagiasság. Mivel te pont ilyen pasit keresel magad mellé, nem kérdés, hogy Steve Rogers lenne a legtökéletesebb szuperhős számodra. Mindemellett persze az sem elhanyagolható, hogy bárkitől meg tudna óvni és tényleg királynőként bánna veled. Nem szereted a macsó férfiakat, számodra már sokkal fontosabbak a belső értékek és, hogy megtaláld az igaz társadat. Amerika Kapitány is végül ezért döntött a szerelem mellett.
Batman

Mivel te sem vagy egy hétköznapi nő, ezért olyan férfit keresel magad mellé, aki szintén kicsit elvont és partnered lesz a legőrültebb dolgokban is. Batman pontosan ilyen szuperhős, aki előtt ott hever a világ, mégis az otthona magányában, a saját mikrokörnyezetében érzi magát a legjobban. Már csak egy nő hiányzik a képletből, aki akár te is lehetnél, ha egy képregényben élnénk. Mert ebben az esetben biztosan te lennél a világ legszerencsésebb nője, akire egy szuper okos, multimilliárdos szuperhős vigyáz.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást