Teszt: Melyik lakberendezési stílus passzol hozzád leginkább?

Teszt: Melyik lakberendezési stílus passzol hozzád leginkább?

Címlap / Otthon / Teszt: Melyik lakberendezési stílus passzol hozzád leginkább?

Töltsd ki tesztünket, hogy megtudd, melyik stílus felel meg legjobban a személyiségednek, és melyek az otthonodhoz leginkább passzoló jegyek.

0%

Mely színek a kedvenceid?

Melyik a kedvenc virágod?

Melyik úti célt választanád az alábbiak közül?

Melyik a kedvenc bútordarabod?

Mi jellemzi az öltözködésedet?

Teszt: Melyik lakberendezési stílus passzol hozzád leginkább?
Romantikus stílus

Igazi romantikus alkat vagy, aki otthonában is szívesen látja viszont az olyan tárgyakat, bútordarabokat, amelyek nem csak tetszetősek, de érzelmek is fűződnek hozzájuk. A visszafogott színek, lágy formák passzolnak hozzád, szereted az olyan gazdag részletességgel kidolgozott elemeket, mint például egy kézzel faragott tükör. Nálad mindig van friss virág az asztalon, kedvenc évszakod pedig a tavasz.
Eklektikus stílus

Ahogy az öltözködésben, úgy a lakberendezés terén is imádod a különleges, akár meghökkentő darabokat, amelyeket szívesen kombinálsz egyszerű formákkal és anyagokkal. Lakásodban a hagyományos bútorelemek békében megférnek a modern dísztárgyakkal, szereted kombinálni a különböző stíluselemeket. Arra érdemes figyelned, hogy ne zsúfold túl a tereket, szem előtt tartva, hogy a kevesebb néha több.
Mediterrán stílus

Imádod a napfényt, és szereted, ha otthonodat is a folyamatos nyár illúziója járja át. Kerülöd a kifejezetten sötét bútorokat és tárgyakat, helyettük meleg színekkel és vidám kiegészítőkkel veszed körbe magad a lakásban. Kedveled a természetes anyagokat, szobanövények és fűszernövények sorakoznak nálad a polcokon.
Minimalista stílus

A letisztult, praktikus dolgokat kedveled az élet minden területén, így otthonodat is az egyszerűség, a kényelmi szempontok előtérbe helyezése jellemzi. Szereted a tágas tereket, azt, ha jól átlátod a helyiségeket, irtózol a zsúfoltságtól és a túlzásoktól. A minimalista stílusnak ugyanakkor megvan az a veszélye, hogy a lakás rideggé válik, ha kizárólag praktikus szempontok szerint rendezed be – érdemes odafigyelned, hogy egy-egy képpel vagy más dísztárggyal otthonossá varázsold.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!