Teszteld és megtudod, melyik kristály van rád gyógyító hatással

Teszteld és megtudod, melyik kristály van rád gyógyító hatással

Címlap / Életmód / Teszteld és megtudod, melyik kristály van rád gyógyító hatással

Rengeteg féle kristállyal találkozhatunk manapság, ugyanis egyre elterjedtebb a gyógyító drágakövek viselete ékszerként, vagy csak talizmánként tartva táskánkban.

Szokták mondani, hogy nem mi választjuk ki a kövünket, hanem az választ ki minket. Ezt azért nagyon fontos megemlítenünk, mert küllemre lehet, hogy neked egy szép rózsakvarc nyeri el tetszésedet, de lehet, hogy jelenlegi életszakaszodban nem erre a kőre van szükséged. Lássuk, hogy melyik kő kell neked igaziból.

0%

Jelenleg mire összpontosítasz leginkább az életedben?

Melyik színt választanád az alábbiak közül?

Szerinted miben kellene fejlődnöd leginkább?

Melyik állítás igaz rád?

Hol szeretnéd látni magad tíz év múlva?

Melyik kristály van rád gyógyító hatással?
Rózsakvarc

Rózsakvarc

A te köved a szeretet köve. Nagyon nagy segítség lesz az életedben, ha például nehezen engedsz magadhoz közel másokat és ennek hatására talán elkerül a szerelem. A rózsakvarc segít kitárni a szívedet mások előtt, minek hatására biztos, hogy hamarosan betoppan az életedbe a nagy ő. De ugyanilyen hatásos, ha éppen egy fájdalmas szakításon vagy túl, hiszen ez a kő képes leginkább begyógyítani a szív sebeit.
Akvamarin

Akvamarin

Nagyon jó hatással van a csakrákra, különösen a torok csakrára. Így tökéletes társad lesz, ha például szeretnél fejlődni kommunikációs téren, önkifejezésben és önmagad érvényesítésében. Érdemes magaddal vinned a munkahelyedre is, hiszen ott biztos nagy hasznát veszed majd. Sikeresen alkalmazható pajzsmirigy problémák, mirigy daganatok és gyulladások kezelésére. Erősíti az immunrendszert, segítségével regenerálható a fáradt és megerőltetett szem is.
Howlit

A howlit megbízható társ lesz a fogyókúrában, hiszen leginkább az akaratodat és az önfegyelmet fogja erősíteni. Ha most nagy hangsúly van a külsődön jelenlegi életszakaszodban, akkor mindenképpen érdemes beszerezned egyet, hiszen támogatni fog abban, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Továbbá erősíti a fogakat, a szívet és az ereket. Fejfájás, reumatikus megbetegedések és neuralgia esetén is része lehet a kezelésnek.
Holdkő

A holdkövet legtöbbször azok a nők veszik igénybe, akik szeretnének teherbe esni. Nagyon sok meddő nőnek született „holdkő bébije”, ugyanis ez a kő segíti a termékenységet. A holdkő segíti a tobozmirigy működését, testet és a lelket egyaránt harmonizálja. A hormonháztartással közvetlenül, vagy közvetve összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével. Nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy tévhitről van szó.
Jade

Úgy tűnik neked most az anyagi dolgokon van a hangsúly és a Jade tökéletes partner ezek gyarapításához. Érdemes beszerezned egy ilyen követ, hiszen segítségével mindig sikeres döntéseket hozhatsz anyagi téren. Mindemellett pedig jótékony hatással van a szívcsakrára, ami hatással van a szeretetre, elfogadásra, elengedésre és megbocsátásra. Valamiért most ez a kő választott ki téged.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!