4 kérdés, és megmondjuk, igazán szerelmes vagy-e! Kitaláltuk?

4 kérdés, és megmondjuk, igazán szerelmes vagy-e! Kitaláltuk?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 kérdés, és megmondjuk, igazán szerelmes vagy-e! Kitaláltuk?

A végén ne felejtsd el megírni a kommentben, hogy jól tippeltünk-e. Persze, csak ha nem félsz megosztani egy ilyen bizalmas információt. Felkészültél? Akkor indulhat a menet!

0%

Mi az, amit legnagyobb eséllyel találnánk a munkaasztalodon?

Szerelmes vagy? A tesztből kiderül SeventyFour/istockphoto

Milyen videót néztél meg utoljára a YouTube-on?

Szerelmes vagy? A tesztből kiderül AleksandarNakic/istockphoto

Mi az, amire nem tudnál most nemet mondani?

Szerelmes vagy? A tesztből kiderül SolStock/istockphoto

Hová utaznál legszívesebben az alábbi helyek közül?

martin-dm/istockphoto

Teszt: 4 kérdés, és megmondjuk, szerelmes vagy-e! Ki tudjuk találni?
Nem vagy szerelmes

Szerelmes vagy? A tesztből kiderül

Téged most valószínűleg semmivel nem lehet úgy felbosszantani, mint az Igazából szerelemnek akárcsak a megemlítésével is, a megható leánykérős videóknál a YouTube-on pedig még a kötelező 5 másodperces reklámokat is szívesebben nézed. Jövődet jelenleg macskás nőként képzeled el, akinek racionalitását egy pillanatra sem ingathatja meg egy szerelmes dal vagy egy csillagfényes éjszaka. Szerencsére nagyon sok más dolog is van az életben, ami fontos, ha téged éppen kicsit sem emészt a szerelem tüze, megmaradt energiáidat öld a munkába, nyelvtanulásba, barátokba, családba vagy makramézásba - bármibe, ami kicsit is jól esik.
Még nem vagy szerelmes, de már alakul

Szerelmes vagy? A tesztből kiderül

Felsóhajtasz a moziban, amikor a hősszerelmes egy klisé közben végre megcsókolja a lányt, de azért a csajos buliban, a bárban állva jobban érdekelnek a koktélakciók, mint a párod ölelése? Lehet, hogy a szíved már nyitott, de még nincs tele szerelemmel? Talán már gondolkodsz azon, hogy megállapodj, vagy hogy nagyobb teret engedj az érzelmeidnek, de egyelőre még magadat sem sikerült teljesen meggyőzni arról, hogy tényleg ez az, amit akarsz. Ne sürgess semmit, élvezd a pillanatot, és ne zárkózz el a valódi érzelmek elől sem!
Telibe talált Ámor nyila

Szerelmes vagy? A tesztből kiderül

Valakit telibe talált Ámor nyila, és ha annyira jók lennénk, hogy még a párod nevét is meg tudnánk most mondani, akkor minden valószínűséggel rögtön fülig pirulnál. Szerencsére nem az oviban vagyunk, hogy gúnyolódjunk a két szerelmes páron, és te se szégyelld az érzelmeidet! Zokogj a zsebkendődbe a romantikus filmen, fantáziálj romantikus klipet a főszereplésetekkel minden szerelmes számra, és hagyj cuki üzenetet a hűtőszekrényen! Elvégre szerelmesnek lenni jó, bárki bármit is mond - de ha igazán az vagy, valószínűleg le sem tudnánk beszélni arról, hogy boldog legyél. Nem is akarunk.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

12 hozzászólás

 • diana
  2021.04.08., 09:15

  nem jo mert az vagyok

  Válasz
  • Szamanta
   2022.08.12., 11:41

   Szerelmes vagyok igen és lehet jobban is mint kéne!

   Válasz
 • Margit
  2021.04.19., 08:07

  Szép napot!
  Csak el akartam mondani, hogy ez egy szar teszt. Nőknél és lányoknál még talán be válhat… De mondja meg nekem mi rákomat bizonyít az, hogy szívesebben zabálok mint, hogy haza hozzák egy kis cicát amit utána a kutyám úgyis megenne? Azt hittem értelmesebb lesz ez a teszt. Egyébként egy lány vagyok és így se működött ez a teszt mert szerelmes vagyok, csak szeretek enni… És ez a tesz férfiaknál és fiúknál meg végképp nem válna be mert nem hiszem, hogy bármelyik szerelmes fiúnak vannak az asztalán szivecskés kepkeretű képek… Szóval próbáljon már meg valami értelmeset is össze hozni kérem mert ezzel csak tönkre bassza egy két idióta kapcsolatát. Köszönöm!

  Válasz
  • Gizella
   2021.04.19., 08:20

   Ezaz Margitkam dragasagom jól megmondtad az igazat!!!!!!!!! Egyetértek veled!!!!!!!!!!!!! Rossz a teszt!!!!!!!!!!!!! Jobb tesztet kérunk!!!!!!!!!!!!!

   Válasz
   • Margit
    2021.04.19., 08:24

    Követeljük a jobb tesztet Gizellával!!!!!!!!!!

    Válasz
 • Eszter
  2021.04.19., 08:28

  Ez egy nagy hülyeség . Most őszintén van olyan ember akinek tényleg azt adja ki hogy szerelmes? Értelmetlen volt az egész teszt. Lányok/ nők ne döljetek be ennek a tesztnek hallgassatok a szívetekre! Ha te úgy érzed hogy szerlmes vagy akkor te az vayg az érzéseidet ne egy hulye teszt mondja meg!

  Válasz
  • Pista
   2021.04.19., 08:34

   TE LÁNY MÁR MEGINT HÜLYE TESZTEKET TÖLTESZ KI AHELYETT HOGY TANULNAL? IRJAD MEG ROHADT GYORSAN AZT A MATEKOT MERT MÉG FOGSZ BUKNI TE SEMMIRE KELLŐ!!!!!!! ÉS MOND MEG SANYINAK HOGY LESZAROM MILYEN SZERELMESEK VAGYTOK ÉS NEM BÍRJÁTOK KI EGYMÁS NÉLKÜL KI HÚZOM A NETET!!!!!!!!

   Válasz
   • Eszter
    2021.04.19., 08:39

    De apa Sanyi éketem szerelme és jobb ha tudod hogy már 12 éves vagyok és egy érett nő szoval ne szólj bele az életembe és el fogok költözni sanyihoz és elvesz feleségül!

    Válasz
 • Dávid
  2021.04.27., 18:14

  Szeretlek❤

  Válasz
 • Ildiko Zsikla
  2022.04.26., 00:51

  Teli találat!Ildikó

  Válasz
  • Barany Judit
   2022.06.11., 22:41

   Ebbol a tesztbol nem lehet , nem jo a kerdesek

   Válasz
 • Melissza
  2023.08.05., 00:01

  Nagyon rossz!

  Válasz

Írj egy hozzászólást