Életmód / Ezotéria

Négy természetfeletti jel, ami azt jelzi, hogy hamarosan nagy szerencse kopogtat be nálad

Viszket a füled

Egy régi mondás szerint amikor viszketni kezd a füled, az arra utal, hogy egy ismerősöd épp rosszakat pletykál rólad, és ez az oka annak, hogy a hallásodat irritálja valami.

Azonban valójában az a fontos, hogy melyik füledről van szó; ha a bal viszket nagyon, az jó dologra is utalhat.

Ilyenkor ugyanis nem pletykálnak rólad, hanem szép dolgokat beszélnek meg veled kapcsolatban, ami azt jelképezi, hogy a jövőben új barátságokat vagy boldog kapcsolatokat építhetsz ki!

Egy kisállat kiválaszt téged

Az esetek többségében mi választjuk ki, melyik cicát vagy kutyát akarjuk hazavinni magunkkal, de néha van, hogy ők toppannak be az életedbe.

Ha mostanában egy kisállat folyton átjár az udvarodba, vagy az utcán sétálva melléd szegődött, és hazament veled, az nagyon szerencsés dolgot előjelez meg!

A szóbeszédek szerint ilyenkor az anyagiak terén következik be változás az életedben; lehet, hogy pénzt nyersz, vagy akár az is, hogy egy új munkahelyen több fizetést ajánlanak neked.

A nyolcas szám

A világ számos kultúrájában (különösen pedig Kínában) tartják úgy, hogy a nyolcas szám erős szerencsét jelképez, és sok esetben anyagi gyarapodást.

Olvastad már?  Tökéletes Valentin-ajándékok nőknek, a csillagjegyük szerint

Ha mostanában úton útfélen a nyolcas számot látod meg először, legyen az egy melletted elhaladó autó rendszámtábláján vagy egy kiplakátolt telefonszámban, az azt jelezheti előre, hogy hamarosan nagyon szerencsés fordulatot vesz az életed.

Borostyán a házakon

Sokan szeretik, amikor a borostyán benövi a ház egyik oldalát, hiszen jól mutat, kinn tartja a meleget nyáron, télen pedig nem engedi be a hideget.

De van még egy nagyon pozitív tulajdonsága a növénynek!

A legendák szerint ugyanis akinek a házát elkezdi benőni a borostyán, az felkészülhet arra, hogy hamarosan nagy szerencse kopogtat be az ajtaján.

Valószínűleg a pénzügyi helyzeted fog javulni, de ami még nagyon hasznos, hogy a borostyán nem csak vonzza a pozitív erőket, de elűzi a balszerencsét is.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK