Életmód / Ezotéria

Így teremthetsz valóságot a gondolataid energiájával

Így teremthetsz valóságot a gondolataid energiájával

Életünket rezgések hatják át. Minden mozgásban van, ami él. A mozgás minden életműködésünkre kihat, a levegővételtől kezdve a gondolkodásig. Amikor meghalunk, a mozgás leáll, az energiamező összeomlik, és megkezdődik a túlvilági életünk. A halál utáni léttel most nem foglalkozunk. Cikkünk az életről és az energiaáramlás folyamatosságáról szól.

Élet és energia

A bioenergetika és a fizika szerint elektromos frekvenciánkból, rezgésszámunkból az egészségünk állapotára lehet következtetni.

A növény, az állat, az ember, minden és mindenki, ami és aki él, rezgéseket bocsát ki, frekvenciája van.

Az elektromos rezgések megszűnése a halált, az életfunkciók megszűnését jelzi.

Ahogy közeledik a halál, a rezgésszám egyre csökken, majd a bekövetkezésekor megszűnik, és az energiamező összeomlik. 

Az egyensúly helyreállítható

A csökkent rezgésszám jelzi, hogy immunrendszerünk veszélyben van.

Nemcsak egy betegség esetleges kialakulását vagy meglétét jelzi, hanem utalhat a belélegzett levegő vagy az elfogyasztott táplálék rossz minőségére is.

A táplálékok közül a friss gyógynövények, a gyümölcsök és a zöldségek rezgésszáma a legmagasabb.

A növényi illóolajok rezgése 100%-os, így ezek kizárják a baktériumok, a vírusok és a gombák életfeltételeit, és az aromaterápiában biztosítják fizikai egyensúlyunk helyreállítását.

Utánuk a friss gyógynövények, majd a zöldségek és a gyümölcsök következnek. 

Anyag és energia

Tudjuk, hogy az anyag és az energia között összefüggés van.

A folyamatos anyag- és energiacsere az élő szervezetek tulajdonsága, és a mozgásban nyilvánul meg.

Mozgás hatja át a fotoszintézist, a lélegzetvételt, a táplálékfelvételt, de az egyetemes energiamezővel fenntartott kapcsolatban is megnyilvánul.

Az élőlények, így természetesen mi, emberek is, a külvilágból energiát, levegőt, folyadékot, táplálékot veszünk fel, majd azokat életfunkcióinkhoz hasznosítjuk, végül az anyag- és energiacsere során keletkezett termékeket a külvilágba adjuk le.

Minden, ami él, mozgásban van

Mozgás

Ahogy a sejtjeink állandóan mozognak és megújulnak, gondolataink és érzéseink is változnak.

Ez megmutatkozik fizikai és lelki tevékenységünkben, életvitelünkben, kommunikációinkban,  szokásainkban, minden változásban, ami fizikai, energetikai és tudati szinten végbemegy bennünk.

Amikor egy mintát megváltoztatunk magunkban, a változás hatással van érzéseinkre, érzékelésünkre, gondolkodásunkra, világképünkre.

Ez azt jelenti, hogy bármikor megújulhatunk, ha tudatosan elhatározzuk magunkat, és hajlandóak vagyunk magunk mögött hagyni régi, korlátozó érzéseinket, érzékelésünket, gondolkodásunkat és világképünket. 

Prána

Az elsődleges energia, amely életben tart minket, a világmindenséget átható prána. Az egyetemes életerő kiáramló és összehúzódó ritmusban működik.

Ezt a ritmust figyelhetjük meg működéseinkben, például a légzésünkben, az emésztésünkben – energia- és információcserénkben. 

Környezetünkkel szoros kölcsönhatásban vagyunk. Az energia és az anyag viszonyát tekintve a gondolatot a fizikai, testi megnyilvánulás követi.

Pszichénk tudatos és tudattalan része folyamatosan tevékenykedik a megvalósulás érdekében.

Elképzeléseink azáltal valósulnak meg, hogy gondolatainkat feltöltjük energiával, és létrejön az anyag.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást