Életmód / Ezotéria

Tenyérjóslás kezdőknek

Tenyérjóslás kezdőknek

Egy kis történelem

Már az ókorban kialakultak a tenyérjósláshoz köthető elnevezések, valamint a tenyér ujjainak a bolygók szerinti felosztása. A hellenizmus korában szinte virágzott ez a fajta tudomány, azonban később művelői kegyetlen üldözéseknek voltak kitéve. Napjainkra újra népszerű lett a sorsunk titkainak tenyérből való megfejtése.

A bal eltervez, a jobb megvalósít

Tenyerünk képe már a születésünkkor meghatározó. A tenyérjósok szerint a bal kezünkön a képességeink és a lehetőségeink állnak, hogy mit is érhetünk el az életben, míg a jobb kezünk megmutatja, hogy rendelkezünk-e elég akarattal és kitartással, vagyis sikerül-e megvalósítanunk az életben elénk táruló lehetőségeket és célokat.

Mi mire utal a tenyerünkön?

Szívvonal

Az egyik legfontosabb vonal a szívvonal. Ha megnézed a tenyeredet, akkor ez a legfelső mélyebb, vízszintes vonal, amely a szív- és az érrendszer megfelelőjének tekinthető. Érdemes megfigyelned ezt a vonalat, hiszen a betegségekre, valamint az érzelmi és a lelki életre utal. Ha szép egyenes és mély, akkor az azt jelenti, hogy egy jószívű és nagylelkű ember vagy, aki ott segít másoknak, ahol csak tud.

Ha szakadozott, vagy halvány, vagy teljes mértékben hiányzik a szívvonalad, az arra utal, hogy inkább magadat helyezed előtérbe másokkal szemben. Leghamarabb a máj problémái tűnhetnek fel a szívvonal kapcsán. Ha azt tapasztalod, hogy sárgás ez a terület, akkor mindenképpen érdemes orvoshoz fordulnod, mivel ez a jel általában a májproblémákra utal.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást