Divat / Stílus

Téli alap ruhadarabok, amik a leginkább illenek hozzád – csillagjegyed alapján

Téli alap ruhadarabok, amik a leginkább illenek hozzád – csillagjegyed alapján

A ruhatárunkat mindannyian a lehető legkülönbözőbb szempontok alapján állítjuk össze. Vannak, akik első helyre a divatot helyezik, mások az eleganciát, megint mások a praktikumot, vagy éppen az előnyös vonalak hangsúlyozását. Azonban nem csak az számít, mit tartasz lényegesnek a ruháidat illetően: az is fontos, mit szeretsz igazán. Vajon csillagjegyed alapján mi passzol hozzád?

Kos

A Kos jegyűek szinte mindig nagyon aktív, pörgős életmódot élnek, folyton úgy érzik, hogy csinálniuk kell valamit.

Nem igazán tudnak, vagy éppen szeretnek otthon ülni, és többségükben kifejezetten vonzódnak a sportokhoz, amiről télen, a hideg hónapokban sem akarnak lemondani.

Ezért a Kosok számára egy puha polár pulcsi alapvető része a gardróbnak.

 

Bika

A Bikák imádják a kényelmet, az evilági örömöket, miközben rajonganak a kifinomult darabokért.

Ha ebben a jegyben születtél, számodra kihagyhatatlan alapdarab legalább egy, nőies szabásvonalú kasmírpulcsi.

Ez a pihe-puha, mégis elegáns darab remekül kiegészíti a téli ruhatáradat, miközben egyszerre ápol és eltakar: könnyen elbújtathatod mögé a karácsonyi falatozások nyomait.

 

Ikrek

Az Ikrek szeretnek lépést tartani a legújabb trendekkel és imádnak elől járni, ha újdonságokról van szó.

Nem szívesen ülnek otthon, télen is szeretik kivenni a részüket az aktív társadalmi életből, ami bizony azt jelenti, hogy Ikrekként te is sokat vagy a szabadban.

Jó választás számodra valamilyen extra meleg, vízhatlan kabát, ami nem csak a sípályán, hanem a pörgős hétköznapokban is megállja a helyét.

 

Rák

A Rákokat boldoggá teszi az otthoni lustálkodás, különösen télen: imádnak bekuckózni a kanapéra, lehetőleg egy puha plédbe, valamilyen forró ital és némi nassolnivaló társaságában.

Ehhez a kimaxolt lazításhoz nem is passzolhatna más jobban, mint egy egyszerű, puha oversized pulóver, amit bőven elegendő felkapni a hasonlóan kényelmes nadrághoz.

 

Oroszlán

Az Oroszlánok valódi nyári jegyek: ki nem állhatják a hideget.

Amikor csak tehetik, messzire kerülik a szabadtéri programokat télen, a meleg hónapokban viszont úgy kell beimádkozni őket a házba.

Oroszlánként mindenképpen előnyben részesíted a meleg kabátokat, de számodra a megjelenés is nagyon fontos.

Jó választás egy térdig érő, karcsúsított fazonú, gondosan bélelt kabát, ami mindkét kritériumnak eleget tesz.

 

Szűz

A Szűz jegyűek szeretik, ha mindennek értelme és célja van, ez alól pedig a ruhák sem kivételek.

Nem csak az összhangra ügyelsz, ha ebben a jegyben születtél, hanem arra is figyelmet fordítasz, hogy az adott ruha praktikus is legyen.

Ennek megfelelően jó választás számodra egy letisztult, egyszerű, de többfunkciós kabát: rejtett zsebek, levehető kapucni, felhajtható gallér… Mindnek olyan szerepe van, ami fontos és hasznos számodra.

 

Mérleg

A Mérlegek különösen kedvelik a harmóniát a megjelenésükben, amihez hozzátartozik az is, hogy nem tűrik meg az egymáshoz nem illő darabokat, és gyűlölik, ha valamelyik ruhájuk nem áll tökéletesen.

A manapság olyannyira divatos derékhangsúlyos trend esetében sokszor probléma, hogy meggyűrődik a betűrt blúz – nos, a Mérlegek ezt szeretik kivédeni az olyan praktikus darabokkal, mint amilyenek például a bodyk.

 

Skorpió

A Skorpiók rajonganak a feketéért, ezért nem is jöhet másfajta ruhadarab szóba, mint a fekete – már, ha újításról van szó.

Annak ellenére, hogy Skorpióként imádod ezt a sokak szerint gyászos színt, nagyon is eleven a személyiséged, és téged télen sem lehet lecsillapítani, vagy éppen háttérbe szorítani.

Jól passzol hozzád egy testhez simuló ruha, ami úgy emeli ki a csodálatos vonásaidat, hogy egyáltalán nem tűnik hivalkodónak.

 

Nyilas

Nyilasként szereted a kalandokat, a spontán dolgokat.

Ha úgy adódik, hogy belefutsz egy kedvező árú utazási ajánlatba, gond nélkül belevágsz, és már indulsz is – ehhez az életmódhoz kell megkeresned a téli alapdarabjaidat is.

A leginkább egy sportosabb fazonú, kényelmes, pillekönnyű kabát való hozzád, mégpedig olyan változat, ami nem gyűrődik össze akkor sem, ha csak egészen kicsi helyet tudsz szorítani neki a bőröndödben.

 

Bak

Bakként nem tudsz lemondani az eleganciáról télen sem, de nem is kell.

Érdemesebb inkább praktikusabbra cserélned a meglévő darabjaidat, miközben továbbra se mondasz le a komfortról és a sikkről.

Jól passzol hozzád egy ejtett fazonú, szürke kasmír felső, amit tökéletesen bele tudsz illeszteni a már meglévő ruhatáradba.

Nadrággal és szoknyával is felveheted és garantáltan olyan minőséget fogsz viselni, amivel mindig elégedett lehetsz.

 

Vízöntő

Vízöntőként szinte lételemed, hogy kilógj a sorból, ezért mindenképpen valamilyen vidám, színes, a többiekétől elütő darabba fogsz beleszeretni.

Jó választás számodra egy mintás, élénk árnyalatokkal megbolondított együttes.

Ezt viselheted egyben, amikor síelni, snowboardozni mentek, viszont a kabát magában is megállja a helyét, így a hétköznapokon szintén felveheted.

Az biztos, hogy nem fogsz elveszni a sok szürkébe és feketébe burkolózó ember között!

 

Halak

A Halak sok időt töltenek egyedül, hiszen igazán ábrándos művészlelkek, akik sokszor csak akkor mennek emberek közé, ha nagyon muszáj.

Ugyan jól passzol hozzád minden egyedi darab sőt, szívesen is viseled ezeket, a téli kényelem rád is nagy hatással van.

Ilyenkor érdemesebb bő szabású, kényelmes, puha és meleg pulóvereket viselned.

Persze, az lesz az igazi, amiben van egy kis különlegesség, hiszen te sem tartozol a hétköznapi emberek közé.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást