Így fejlesztheted az intuíciódat – 6 technika is rendelkezésedre áll

Így fejlesztheted az intuíciódat – 6 technika is rendelkezésedre áll

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így fejlesztheted az intuíciódat – 6 technika is rendelkezésedre áll

A tudomány szerint az intuíció nem más, mint a tudattalanul tudásunk. Az agyunk napközben begyűjti az információkat, elraktározza őket, és szükség esetén bedobja őket megérzés formájában. A spiritualitás hívei a lélek sugallatának, isteni üzenetnek vagy különleges képességnek tekintik.

Bármelyik oldalán is állj, az intuíció kétségkívül csodálatos adomány, amivel mindenki rendelkezik és legnagyobb szerencsénkre még fejleszthető is!

Mutatunk néhány tippet, hogyan teheted meg, de előbb itt van az első lecke: tanulj meg bízni az intuícióidban.

Nem kell rájuk mérget vetned és néha jó az egészséges kétely, hogy olykor belekérdezel abba, amit érzel, de meg kell tanulnod kiismerni a saját benyomásaidat, hogy mikor és hogyan törnek be a tudatodba.

1. Hallgass a gyomrodra. Szó szerint.

Talán veled is megesett már, hogy épp készültél meghozni egy fontos döntést, mikor elkapott a gyomorgörcs és szabályosan azt érezted: ez rossz ötlet.

Máskor meg a randi előtt amolyan kellemes remegés lett úrrá rajtad, mint aki alig várja a pillanatot, hogy találkozzon az illetővel.

Nos, a gyomor – ahogy eleve maga a testünk – képes súgni nekünk.

Bármennyire is furcsa legyen, érdemes lehet néha a döntéseink előtt a gyomrunkkal konzultálni.

Ám célszerű a testünk többi részére is odafigyelni, hiszen egy fejfájás, torokfájdalom, ok nélküli izgatottság és számos más fizikai érzés is utalhat egy lehetséges eseményre.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást