Tavaszkezdő bien kedvencek: így regeneráltuk a bőrünket

Tavaszkezdő bien kedvencek: így regeneráltuk a bőrünket

Címlap / Stílus / Test / Tavaszkezdő bien kedvencek: így regeneráltuk a bőrünket

Kemény telünk volt, és nagyon reméljük, hogy nem kell idén már többet vacognunk. Testünket-lelkünket megviselte a borús, mínuszos idő, ezért ideje végre feléledni és megszépíteni kicsit magunkat, hogy üdén tudjunk nekivágni a tavasznak! Összegyűjtöttünk pár kedvenc kozmetikumot a szerkesztőségünkbe, két hétig teszteltünk, és most megosztjuk veletek szépülős élményeinket!

Manna luffás bőrradír

Ismerős a masszázs utáni friss olajos bőr érzése? Ugyanezt elérheted ezzel a natúr bőrradírral, amit zuhanyzás vagy fürdőzés közben is átradírozhatsz magadon. A kinti-benti száraz levegőn extra-száraz a bőrünk is, ezért bőven van okunk testradírozni és hidratálni.

Én kétnaponta használtam, bevallom leginkább a csodás citrusos illata miatt, amit aztán órákon át éreztem magamon, de az olajok is csodát műveltek az amúgy érdessé vált bőrömmel.

Még mindig rengeteg van a dobozban – úgy érzem sokszor fogok még reggelente citrusfelhőben, felfrissülve indulni munkába!

La Roche-Posay mélytápláló nappali arcápoló

Hacsak nem teleltél a Karib-tengeren, a te arcodat is a jó kis hazai radiátor-száraz levegő szárította és tudod, milyen kellemetlen érzés a húzódó, fakó arcbőr.

Amikor el kezdtem használni a minőségi csomagolás után a finom illat fogott meg, és a termékben sem csalódtam: puha, felfrissült lett tőle az arcom, amire már merek alapozót is felvinni.

Egy hátránya van: utána annyit simogatod majd az arcod az elégedettségtől, hogy azt célszerűbb publikusan nem csinálni!

Vichy Dercos korpásodás elleni sampon

Ciki vagy sem, ilyenkor igencsak korpáznak a hajak, még azoknak is, akiknek amúgy az év többi szakában tökéletes egyensúly uralkodik a fejtetőjükön.

Meguntam már, hogy a legtöbb közismert korpásodás elleni sampontól sokadik mosás után sem láttam eredményt, ezért berendeltem egy kicsit drágább, minőséginek gondolt terméket a szerkesztőségbe.

Happy end, két mosás után elállt a „havazás“!

Manna levendulás sheavaj

Ez az, amit évek óta használok, és csak azért rendeltem be, hogy ha kifogynék, legyen utánpótlás. Viszonylag tömörebb szerkezete van, vajas állaga, ami a test melegétől könnyen kenhetővé válik.

Az erősen száraz lábszárammal például csodákat művelt, de a párom is előszeretettel rájár. Pedikűrköz is használom, sokáig puha marad a talp utána.

A levendula olajos változattal csak most ismerkedtem meg, de kedvenc lett. Elsőre kicsit erősnek tűnt az illata, de bőrre kenve kellemesen elterül az illat. Like.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást