Párkapcsolat / Szerelem

Regisztráltam egy társkeresőre és percek alatt jelentkeztek a sugar daddyk

Regisztráltam egy társkeresőre és percek alatt jelentkeztek a sugar daddyk

Számítottam a bunkó, illetve a „küldj magadról pucér képet” kaliberű üzenetekre, de egyvalamire nem voltam felkészülve – nevezetesen a sugary daddy-kre.

Utoljára kb. nyolc éve regisztráltam ilyen oldalra és nem emlékszem, hogy kaptam volna ilyen jellegű ajánlatokat, de most jöttek, nem is egy. Először egy mackós külsejű, átlagos fiú írt, aki – miután udvariasan visszautasítottam a közeledését – felvetette, hogy esetleg lenne-e olyan összeg, amiért „eltöltenék vele egy éjszakát”. Természetesen iszonyúan felháborodtam és elküldtem melegebb éghajlatra, nem is értettem, hogyan gondolja ezt, hiszen már itthon is léteznek erre szakosodott weboldalak.

A srác nem győzött elnézést kérni, mint mondta, már nem egyszer sikerült megállapodnia lányokkal ilyen konstrukcióban erről a társkeresőről. Miután elszállt a mérgem, kicsit elkezdett mocorogni bennem az újságíró és finoman kérdezgetni kezdtem a tapasztalatairól. Elmondása szerint ő egy informatikusként dolgozó, egyszerű srác, aki évek óta nem talál magának barátnőt. Hivatásos prostituálthoz nincs gusztusa, így a sugar daddy-séggel próbálkozik, annak ellenére, hogy tudja, ez valahol majdnem ugyanaz.

Hangsúlyozta viszont, hogy nála nem a szex az elsődleges, az is fontos neki, hogy el tudjon beszélgetni egy lánnyal, vagy hogy el tudjon vele menni moziba, vacsorázni.

Mondhatni, azért fizet valakinek, hogy játssza el kis időre, hogy a barátnője. Ezt nagyon szomorúnak tartottam és – mivel tényleg nem tűnt léhűtőnek a srác – sok sikert kívántam neki a továbbiakban egy „igazi” barátnő megtalálásában, majd elköszöntem.

Oldalak: 1 2 3

7 hozzászólás

 • Avatar
  Boros József
  2020.11.27., 09:52

  Ez a cikk havonta megjelenik. És nincs egyedül.

  Válasz
  • Avatar
   Tóth János
   2020.11.27., 09:57

   Hát igy is lehet pénz keresni, lopjunk mástól és másoljuk be, a cikk megírva mindenki boldog.

   Válasz
 • Avatar
  én bakker
  2020.11.27., 10:12

  ez mekkora baromság..eleve valóban minden hónapban szóról szóra ugyan ez a cikk megjelenik..nulla értékkel ill. elmondják a fiatal lányoknak hogy legyél kurva..ennyi..szép kis nevelés mondhatom..

  Válasz
 • Avatar
  Ló Elemér
  2020.11.27., 10:19

  Mert a megélhetési újságírástudatlanok azt hiszik, mindenkinek ugyanúgy -10 az IQ-ja, mint nekik…

  Válasz
 • Avatar
  James
  2020.12.30., 14:14

  Haha, olyan kattintásvadász, mint amikor jön a hó…:-)

  Válasz
 • Avatar
  Kyralina
  2021.01.22., 18:52

  Régebben is voltak urak, akik fiatal lányokat anyagilag támogatták, csak nem sugárdaddynek hívták őket. Nincs új a nap alatt. Ettől még nem vetném meg a lányokat, mert a házasságok se mindig a mennyben kötetnek.. Sokszor a társadalmi helyzet, anyagiak az alap. A cikk semmi újat nem mond, azt is érdektelenül.

  Válasz
 • Avatar
  Ela
  2021.01.23., 00:15

  Par hettel arrol irtal hogy gyereke I’d vannak es alig van idod a ferjeddel randozni. Erre Meg van idod.
  Es igen. Ez a cikk Mar evek Ota heti szinten megjelenik.

  Válasz

Írj egy hozzászólást