Regisztráltam a társkeresőre és rögtön jelentkeztek a sugar daddyk

Regisztráltam a társkeresőre és rögtön jelentkeztek a sugar daddyk

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Regisztráltam a társkeresőre és rögtön jelentkeztek a sugar daddyk

Számítottam a bunkó, illetve a „küldj magadról pucér képet” kaliberű üzenetekre, de egyvalamire nem voltam felkészülve – nevezetesen a sugary daddy-kre.

Utoljára kb. nyolc éve regisztráltam ilyen oldalra és nem emlékszem, hogy kaptam volna ilyen jellegű ajánlatokat, de most jöttek, nem is egy. Először egy mackós külsejű, átlagos fiú írt, aki – miután udvariasan visszautasítottam a közeledését – felvetette, hogy esetleg lenne-e olyan összeg, amiért „eltöltenék vele egy éjszakát”. Természetesen iszonyúan felháborodtam és elküldtem melegebb éghajlatra, nem is értettem, hogyan gondolja ezt, hiszen már itthon is léteznek erre szakosodott weboldalak.

A srác nem győzött elnézést kérni, mint mondta, már nem egyszer sikerült megállapodnia lányokkal ilyen konstrukcióban erről a társkeresőről. Miután elszállt a mérgem, kicsit elkezdett mocorogni bennem az újságíró és finoman kérdezgetni kezdtem a tapasztalatairól. Elmondása szerint ő egy informatikusként dolgozó, egyszerű srác, aki évek óta nem talál magának barátnőt. Hivatásos prostituálthoz nincs gusztusa, így a sugar daddy-séggel próbálkozik, annak ellenére, hogy tudja, ez valahol majdnem ugyanaz.

Hangsúlyozta viszont, hogy nála nem a szex az elsődleges, az is fontos neki, hogy el tudjon beszélgetni egy lánnyal, vagy hogy el tudjon vele menni moziba, vacsorázni.

Mondhatni, azért fizet valakinek, hogy játssza el kis időre, hogy a barátnője. Ezt nagyon szomorúnak tartottam és – mivel tényleg nem tűnt léhűtőnek a srác – sok sikert kívántam neki a továbbiakban egy „igazi” barátnő megtalálásában, majd elköszöntem.

Oldalak: 1 2 3

8 hozzászólás

 • Boros József
  2020.11.27., 09:52

  Ez a cikk havonta megjelenik. És nincs egyedül.

  Válasz
  • Tóth János
   2020.11.27., 09:57

   Hát igy is lehet pénz keresni, lopjunk mástól és másoljuk be, a cikk megírva mindenki boldog.

   Válasz
 • én bakker
  2020.11.27., 10:12

  ez mekkora baromság..eleve valóban minden hónapban szóról szóra ugyan ez a cikk megjelenik..nulla értékkel ill. elmondják a fiatal lányoknak hogy legyél kurva..ennyi..szép kis nevelés mondhatom..

  Válasz
 • Ló Elemér
  2020.11.27., 10:19

  Mert a megélhetési újságírástudatlanok azt hiszik, mindenkinek ugyanúgy -10 az IQ-ja, mint nekik…

  Válasz
 • James
  2020.12.30., 14:14

  Haha, olyan kattintásvadász, mint amikor jön a hó…:-)

  Válasz
 • Kyralina
  2021.01.22., 18:52

  Régebben is voltak urak, akik fiatal lányokat anyagilag támogatták, csak nem sugárdaddynek hívták őket. Nincs új a nap alatt. Ettől még nem vetném meg a lányokat, mert a házasságok se mindig a mennyben kötetnek.. Sokszor a társadalmi helyzet, anyagiak az alap. A cikk semmi újat nem mond, azt is érdektelenül.

  Válasz
 • Ela
  2021.01.23., 00:15

  Par hettel arrol irtal hogy gyereke I’d vannak es alig van idod a ferjeddel randozni. Erre Meg van idod.
  Es igen. Ez a cikk Mar evek Ota heti szinten megjelenik.

  Válasz
 • Philidor
  2021.05.30., 00:47

  Kicsit hamisnak tartom a képet… Magam hódolója vagyok a szebbek nemének. Fényképpel. Sajátommal. Ritkán van időm foglalkozni vele, de néha egy-egy kalandot szeretnék, és szeretek elérni. Mivel, mint mondom, ritkán van alkalmam foglalkozni a társkereséssel, bár nem gátolna semmi, csak az időhiány, lévén nőtlen 62 éves férfi vagyok, naponta kapok 18-20 éves lányoktól ajánlatot. A “Bevállalnálak” a legköznapibb. Vannak cifrábbak is. Vannak idősebb Hölgyek is, akik megjelennének, és fizetnék a velők töltött időmet – ennek nyílván oka van, mágányosság, felvágás, illúzió keltés, vagy illúzió beteljesítés. Nem idézek levelekből, mert ez bizalmas. – csak egyet, ami vállaható. Ma, szombaton, 13 levelet kaptam. Mind ilyesmi tartalmú. A társkereső oldal nevét nem írom ki – nem csinálok ingyen reklámot. De amiről a cikkír, az egy társadalmi jelenség. Sokkal mélyebb gyökerei vannak, mint a sugar daddy… Ezt látni csupán belőle, nagyon kevés. A kísértések, és a kínálat ellophatja a kiegyensúlyozottságot. Vannak ebben nagyon savanyú életek is… Idézek egy levelet, és nagyon sokat kapok ilyet. Szépektől, fiataloktól, – nem. Nem, élek vissza velük – de nem tagadom, volt arra is példa, hogy a szépsége elvitt. De ezek a dolgok a magányról szólnak. Nem olvastam végig a cikket, mert szamárságnak tartottam, és kattintás vadásznak. De nem volna szabad, csak tanulmányok formájában foglalkozni a neten társat kereső emberekkel. Lassan nem lesz olyan, aki nem keresett partnert a neten. Ettől is változik a kommunikációja a netes társkeresésnek. Nyitottabb, és dúrvább, romanitka mentesebb lesz. De ezt a lányok is csinálják… Például az idézetben: – “Átkozottul kiváncsivá teszel! Eddig még nem találkoztam a fiókoddal, de érdekelne, ha te már láttad az enyémet ezelőtt. Mert, ha már láttad korábban, akkor kiváncsi vagyok, hogy miért nem küldtél még üzenetet? Úgy hiszem, mikor elolvasod a profilom ki fogod találni, mit szeretek és egyet fogsz velem érteni abban, hogy szexelnünk kellene! Már több, mint 5 hónapja, hogy nem szexeltem. Most, hogy végre hétvége van, teljesen ki akarom használni a szabadidőm! Szóval, miért ne lehetne ma, egy kicsit később szórakozni?” – a Hölgy 70+ éves. Közelebb a 80-hoz… – vagy az ellenpélda: – “Eléggé tapasztalatlan vagyok még a szexben.
  Mutatnál nekem valami újat az ágyban, philidor? ” – 19 éves. Szerintem világos, hogy a szórakozni vágyó Hölgy, egy illúziót akarna teljesíteni, a fiatal lány pedig ajánlatot tett. Nem a fiúkkal van a legnagyobb gond. Megszámoltamtegnap mennyi ilyesmit kapatam: 16… Tegnap munkanap volt – biztosan azért. 🙂

  Válasz

Írj egy hozzászólást