Párkapcsolat / Szerelem

Regisztráltam egy társkeresőre: percek alatt nyomultak a sugar daddyk

Regisztráltam egy társkeresőre: percek alatt nyomultak a sugar daddyk

Amikor egyszer kísérletképpen én magam vetettem fel az oldalon egy férfinél, hogy lenne-e a sugar daddym, nem zárkózott el. Ő negyvenes, szintén jómódú, határozottan megnyerő külsejű férfi volt. Egyből felfedtem, hogy újságíró vagyok és csak kíváncsi voltam, hogyan reagál, de nem háborodott fel. Ő azt mondta, neki a munka az első és emiatt rendkívül elfoglalt, azt a kevéske szabadidejét pedig, ami van, inkább a haverjaival vagy sporttal tölti.

Elmondása szerint elsősorban utaztatni szokta a lányokat, de olyan is volt, hogy fix havi összeget fizetett valakinek heti egy-két együttlétért.

Azt mondta, elege volt abból, hogy minden nő többet akart tőle, mint amennyit ő tudott volna nekik adni az idejéből, illetve érzelmileg, mivel így minden kapcsolata azzal telt, hogy a lány duzzogott, követelőzött, majd végül nem bírta, hogy alig látják egymást és összepakolt. A férfi szerint – mivel anyagilag rendes barátnőit is támogatta – így előre le van tisztázva minden, nincs hiszti és neki ez így sokkal jobb.

Engem mind a négy sugardaddy-jelölt története mélységesen elszomorított – hiszen egyértelmű volt, hogy mindannyian magányosak, és ugyan nem kizárólag miattuk, de pár hét után inkább töröltem magam az oldalról.

Kép forrása: VitalikRadko/depositphotos.com

1 2 3

5 hozzászólás

 • Avatar
  Boros József
  2020.11.27., 09:52

  Ez a cikk havonta megjelenik. És nincs egyedül.

  Válasz
  • Avatar
   Tóth János
   2020.11.27., 09:57

   Hát igy is lehet pénz keresni, lopjunk mástól és másoljuk be, a cikk megírva mindenki boldog.

   Válasz
 • Avatar
  én bakker
  2020.11.27., 10:12

  ez mekkora baromság..eleve valóban minden hónapban szóról szóra ugyan ez a cikk megjelenik..nulla értékkel ill. elmondják a fiatal lányoknak hogy legyél kurva..ennyi..szép kis nevelés mondhatom..

  Válasz
 • Avatar
  Ló Elemér
  2020.11.27., 10:19

  Mert a megélhetési újságírástudatlanok azt hiszik, mindenkinek ugyanúgy -10 az IQ-ja, mint nekik…

  Válasz
 • Avatar
  James
  2020.12.30., 14:14

  Haha, olyan kattintásvadász, mint amikor jön a hó…:-)

  Válasz

Írj egy hozzászólást