Szerelem / Szex

5 tárgy, amit soha ne használj vaginális önkielégítéshez

5 tárgy, amit soha ne használj vaginális önkielégítéshez

A hüvely egy nagyszerű szerv, hiszen működése egyszerre bonyolult és egyszerű. A „vagina” szó jelentése eredetileg kardhüvely volt, így elég találó az elnevezése. Tulajdonképpen egy rugalmas izomcsatorna, mely vulvát köti össze a méhnyakkal. Egy átlagos emberi hüvely hossza nyugalmi állapotban körülbelül 6–9 cm, de izgatáskor kitágul.

Ugyan ma már rengeteg – jobbnál jobb – szexuális segédeszköz kapható, még most is előfordul, hogy egyesek a szex hevében olyan dolgokat helyeznek fel vaginájukba, amit nem lenne szabad. Az alábbi öt tárgyat soha ne használd vaginális önkielégítéshez. 

Ízesített síkosító

A különböző finom ízekkel ellátott síkosítók ugyan forradalmasították – és sokkal élvezetesebbé tették – a férfiakon előadott orális szexet, azonban a vaginába nem való.

A legtöbb finom gyümölcs ízű (pl. mangó vagy sárgadinnye) síkosítóban ugyanis cukor van, ami gombásodást okozhat.

Akkor sem lehetünk nyugodtak, ha nem tartalmaz cukrot az anyag, a mesterséges ízek ugyanis irritáló, viszkető érzést eredményezhetnek a nyálkahártyán. Vaginális behatoláshoz csakis olaj vagy víz-alapú terméket használjunk. 

Háztartásban használatos tárgyak

Lehet, hogy éppen a konyhában kapott el titeket a hév, de akkor se ragadjatok meg semmilyen ott található tárgyat, amit dildóként szándékoztok használni.

Egy sodrófa vagy bármilyen konyhai eszköz nyele ugyan lehet olyan alakú, ami falloszra emlékeztet, de nem szabad elfelejteni, hogy ezek a tárgyak finoman szólva nem sterilek.

Sőt, valójában hemzsegnek rajtuk a bacilusok és valószínűleg olyan anyagból is vannak, ami felsértheti a hüvely falát. (Arról nem is beszélve, hogy szex után sem lenne kedvünk utána főzéshez használni őket). A műpéniszeket és a szexuális segédeszközöket nemhiába fejlesztették ki, azok ugyanis garantáltan nem tesznek benned kárt. 

Olyan szexuális segédeszköz, amit előtte análisan használtál

Akármilyen alaposan is tisztítod meg egy szilikon, latex vagy műanyag eszköz felszínét, nem lehet garantálni, hogy nem fog fertőzést okozni a vaginában, mert a baktériumokat nem lehet róluk teljesen eltávolítani.

Egyedül a rozsdamentes acélból készült eszközöket lehet biztonsággal elmosni, de azokat is csak forrásban levő vízben fertőtlenítve.

Ezen ok miatt érdemes a vaginális és az anális aktushoz használatos segédszeközeidet külön fiókban tárolnod. 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást