Haj / Stílus

Találtunk egy frizurát, ami minden nőnek vitathatatlanul jól áll

Találtunk egy frizurát, ami minden nőnek vitathatatlanul jól áll

Létezik hosszabb és rövidebb változata is, számtalan módon variálható, csak meg kell találnod a stílusodhoz leginkább illőt. Olvasd el cikkünket és válaszd ki, melyik tetszik a legjobban!

Rövid bubi

Ha tipikus babaarcod van, mint például Emma Stone-nak vagy Miranda Kerrnek, érdemes a klasszikus, rövid bubit választanod, amely vagy a füledig vagy pedig az álladig ér.

Ennél a változatnál nincs a frizurában fokozatosság, a tincsek ugyanolyan hosszúak hátul és elől is.

Hordhatod egyenesen, kivasalva, de akár laza hullámokat is süthetsz bele, igazán izgalmas lesz a végeredmény.

Elöl hosszabbodó bubi

Ha már régóta bubi frizurát hordasz és már kissé unod, változtass a fazonján!

Pár éve élte aranykorát az elöl hosszabbodó bubi, amely szerencsére még mindig nem ment ki a divatból, így bátran kérheted te is a fodrásztól.

Bármilyen hajszínnel jól mutat, akár egyenes a hajad, akár hullámos. A hírességek közül láthattuk már ilyen frizurával többek között Victoria Beckhamet, Rihannát és Jennifer Lawrence-t is.

Tépett bubi

Ha vékonyszálú a hajad vagy egyszerűen dúsabb frizurára vágysz, akkor érdemes egy kicsit variálni az egyszerű, rövid bubit: vágasd a hajadat tépettre!

A fokozatosság, a tincsek eltérő hossza növeli a haj volumenét. Bizonyos arctípusokhoz különösen illik, hiszen kiemeli és eltakarja azt, amit esetleg szükséges.

Érdemes kipróbálniuk azoknak a lányoknak, akik szögletes arcformával rendelkeznek. A hírességek közül Amy Adams is volt már ilyen frizurája.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást