Találtunk egy frizurát, ami minden nőnek vitathatatlanul szuperül áll

Találtunk egy frizurát, ami minden nőnek vitathatatlanul szuperül áll

Címlap / Stílus / Haj / Találtunk egy frizurát, ami minden nőnek vitathatatlanul szuperül áll

Létezik hosszabb és rövidebb változata is, számtalan módon variálható, csak meg kell találnod a stílusodhoz leginkább illőt. Olvasd el cikkünket és válaszd ki, melyik tetszik a legjobban!

Rövid bubi

Ha tipikus babaarcod van, mint például Emma Stone-nak vagy Miranda Kerrnek, érdemes a klasszikus, rövid bubit választanod, amely vagy a füledig vagy pedig az álladig ér.

Ennél a változatnál nincs a frizurában fokozatosság, a tincsek ugyanolyan hosszúak hátul és elől is.

Hordhatod egyenesen, kivasalva, de akár laza hullámokat is süthetsz bele, igazán izgalmas lesz a végeredmény.

Elöl hosszabbodó bubi

Ha már régóta bubi frizurát hordasz és már kissé unod, változtass a fazonján!

Pár éve élte aranykorát az elöl hosszabbodó bubi, amely szerencsére még mindig nem ment ki a divatból, így bátran kérheted te is a fodrásztól.

Bármilyen hajszínnel jól mutat, akár egyenes a hajad, akár hullámos. A hírességek közül láthattuk már ilyen frizurával többek között Victoria Beckhamet, Rihannát és Jennifer Lawrence-t is.

Tépett bubi

Ha vékonyszálú a hajad vagy egyszerűen dúsabb frizurára vágysz, akkor érdemes egy kicsit variálni az egyszerű, rövid bubit: vágasd a hajadat tépettre!

A fokozatosság, a tincsek eltérő hossza növeli a haj volumenét. Bizonyos arctípusokhoz különösen illik, hiszen kiemeli és eltakarja azt, amit esetleg szükséges.

Érdemes kipróbálniuk azoknak a lányoknak, akik szögletes arcformával rendelkeznek. A hírességek közül Amy Adams is volt már ilyen frizurája.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást