Haj / Stílus

Találtunk egy frizurát, ami mindenkinek jól áll

Találtunk egy frizurát, ami mindenkinek jól áll

Létezik hosszabb és rövidebb változata is, számtalan módon variálható, csak meg kell találnod a stílusodhoz leginkább illőt. Olvasd el cikkünket és válaszd ki, melyik tetszik a legjobban!

Rövid bubi

Ha tipikus babaarcod van, mint például Emma Stone-nak vagy Miranda Kerrnek, érdemes a klasszikus, rövid bubit választanod, amely vagy a füledig vagy pedig az álladig ér.

Ennél a változatnál nincs a frizurában fokozatosság, a tincsek ugyanolyan hosszúak hátul és elől is.

Hordhatod egyenesen, kivasalva, de akár laza hullámokat is süthetsz bele, igazán izgalmas lesz a végeredmény.

Elöl hosszabbodó bubi

Ha már régóta bubi frizurát hordasz és már kissé unod, változtass a fazonján!

Pár éve élte aranykorát az elöl hosszabbodó bubi, amely szerencsére még mindig nem ment ki a divatból, így bátran kérheted te is a fodrásztól.

Bármilyen hajszínnel jól mutat, akár egyenes a hajad, akár hullámos. A hírességek közül láthattuk már ilyen frizurával többek között Victoria Beckhamet, Rihannát és Jennifer Lawrence-t is.

Tépett bubi

Ha vékonyszálú a hajad vagy egyszerűen dúsabb frizurára vágysz, akkor érdemes egy kicsit variálni az egyszerű, rövid bubit: vágasd a hajadat tépettre!

A fokozatosság, a tincsek eltérő hossza növeli a haj volumenét. Bizonyos arctípusokhoz különösen illik, hiszen kiemeli és eltakarja azt, amit esetleg szükséges.

Érdemes kipróbálniuk azoknak a lányoknak, akik szögletes arcformával rendelkeznek. A hírességek közül Amy Adams is volt már ilyen frizurája.

Hosszú bubi

Amennyiben mindig is hosszú hajad volt, kipróbálnál valami újat, de félted a tincseidet és nem szeretnél rövid frizurát, akkor a hosszú bubit neked találták ki!

Középhosszú haj szükséges hozzá és igazán trendi. Érdemes kipróbálnod, hiszen ha mégsem jönne be (amit kizártnak tartunk), akkor gyorsan visszanövesztheted a hajkoronádat.

Remekül mutat szögegyenes és hullámos hajjal is.

Aszimmetrikus bubi

Ha az előzőek nem lettek volna eléggé menők és trendik, próbáld ki a kissé extravagáns, aszimmetrikus bubit!

Bár a konzervatívabb nézeteket vallóak azt gondolhatják, ezt a frizurát biztosan egy ügyetlen fodrász készítette, eláruljuk, ez most igazán divatos.

A lényeg, hogy az egyik oldaladon rövid legyen, érjen mindössze a nyakadig, a másik oldalon pedig maradjon hosszabb, nagyjából vállig érő. Ez főleg akkor mutat jól, ha hullámos a hajad.

Frufrus bubi

Ha úgy gondoltad, már nem lehet tovább variálni a bubi frizurát, akkor tévedsz! Létezik a frufrus változata is.

Igazi retro frizura ez, nem csoda, ha déja vu érzésed támad, ha meglátod. Ennek ellenére ma is igazán trendi, Katie Holmest és Katy Perry-t is láthattuk már ilyen hajjal.

Kislányos hatást kelt, mégis nagyon szexi.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást