Kikapcsolódás / Szórakozás

5+1 dolog, ami a szuperintelligens nőket jellemzi. Rád mennyi igaz?

5+1 dolog, ami a szuperintelligens nőket jellemzi. Rád mennyi igaz?

1/5 Remek elemzőképesség

Azok az emberek, akik képesek szembenézni a valóság minden részletével és nem áltatják magukat azzal, hogy a dolgok majd megoldják magukat vagy rendbe jönnek, hajlamosak minden szituációt a végletekig kielemezni.

A szuperintelligens emberek rendelkeznek a tisztánlátás képességével, azaz érzik egy-egy helyzet minden buktatóját, lehetőségét szépítés nélkül. Tisztában vannak a döntéseik következményeivel, épp ezért nagyobb súllyal telepszik rájuk a valóság.

2/5 Túlfejlett empátia

Ha valaki túlfejlett empátiával van megáldva, nehezen képes megállni, hogy jó tanácsokat osztogasson akkor is, ha a másik nem vevő rá, vagy nem tudja még befogadni azt. Igaz ugyan, hogy a jószándék vezérli ilyenkor a szuperintelligenseket, de esetenként kioktatónak tűnhetnek.

Ha magadra ismersz, vagy netán van olyan a környezetedben, akire jellemző ez a fajta segítőkészség, akkor bocsásd meg a bölcselkedését, mert óvó, védő szándék rejtőzik mögötte.

3/5 Siker hajszolása

A magas intelligencia arra sarkallja az embert, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából. Tudja, hogy ki kell használni a képességeit, ezért néha úgy elmerül a siker hajszolásában, hogy észre sem veszi, már teljesen kimerült.

Magasra teszi a lécet, magasak a magával szemben támasztott elvárásai. Mázsás súlyként nehezedhet ilyenkor az illetőre az a teher, hogy megfeleljen önmagának.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást