5+1 szuper romantikus randiötlet a téli napokra

5+1 szuper romantikus randiötlet a téli napokra

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 szuper romantikus randiötlet a téli napokra

Ha eddig úgy gondoltad, hogy a téli időszak reménytelen az ismerkedés, vagy a randizás szempontjából, akkor nagyot tévedsz, hiszen ebben az évszakban is rengeteg klassz programból választhattok a kiszemelteddel. Szóval ne engedd, hogy úrrá legyen rajtad a téli depresszió, inkább öltözz fel melegen és már adjuk is a legromantikusabb tippeket a hideg napokra!

Csillagos ég…kicsit másképp

A csillagos ég alatt feküdni a szabadban egy pohár borral a kezetekben fantasztikus randi lehet, de csak kevesen vállalkoznánk erre -20 fokban.

Ezért lehet tökéletes randi helyszín a hideg napokon egy csillagvizsgáló. Télen általában ezeket a helyeket jóval kevesebben látogatják, így a nagy tömeg miatt sem kell majd aggódnotok.

Vigyetek magatokkal egy jó nagy pokrócot, lepd meg a pasidat valami finomsággal, amit te készítettél, dőljetek hátra és merüljetek el a csillagos égbolt látványában.

Téli autósmozi

Mind imádtuk a Grease autósmozi jelenetét és arra vágytunk, hogy egyszer mi is ott nézhessünk meg egy romantikus filmet az álom pasival.

A jó hír az, hogy erre még télen is van lehetőségetek, akár a hóesésben is!

Az országban számos autósmozi üzemel a hideg hónapok alatt, így egy napra te is könnyen lehetsz a szerelmes Sandy.

Tanuljatok együtt!

Egyre népszerűbbek a fél- egy napos sütő-főző tanfolyamok.

Karácsony közeledtével pedig igazán különleges ünnepi finomságok elkészítését tanulhatjátok meg. Vannak olyan helyek, melyek kifejezetten párok számára nyújt lehetőséget sütős-főzős randira, ahol egymásnak készíthettek finomabbnál-finomabb falatokat.

Ráadásul egy ilyen tanfolyam alkalmával sokkal közelebb is kerülhettek egymáshoz, mind testileg, mind lelkileg, szóval vágjatok bele!

Állati karácsony

Ha mindketten lelkes állatbarátok vagytok, akkor mindenképpen látogassatok el egy menhelyre az ünnepek tájékán.

A legtöbb helyen ugyanis a gazdit kereső állatok is megünnepelhetik a karácsonyt! Ilyenkor sokkal több adomány érkezik be és sok esetben személyesen juttatják el azokat a kedvenceknek.

Biztos, hogy nagyon jól fogjátok érezni magatokat a sok állat között és ki tudja, lehet, hogy még a végén örökbe is fogadtok egyet.

Karácsonyi kisvasút

Ha imádjátok a vidámparkban a hullámvasutat, akkor mindenképpen üljetek fel egy karácsonyi kisvasútra.

Igaz nem jár akkora izgalommal, de helyette ott lesz a romantika!

Nagyon sok hely közül tudtok választani, ahol télen is felülhettek egy kisvasútra, ráadásul a dolog pikantériáját fokozza, hogy karácsony közeledtével sok helyen az egész vonatot égőkkel díszítik, néhol még az utat is, így teljesen úgy érezhetitek magatokat, mintha egy mesevilágba csöppentetek volna.

Séta a hóesésben

Néha a legegyszerűbb dolgok a legszebbek.

Nincs is annál romantikusabb, mint amikor a hóesésben, kézen fogva sétáltok a kivilágított utcákon. Lehet, hogy nem a lepörgősebb randi, viszont így legalább sor kerülhet egy igazán mély beszélgetésre.

Ha pedig szeretnéd meglepni a pasit, akkor keress egy olyan helyet, ahol nincs túl sok ember és iktass be egy “spontán” hóember építést. Imádni fogja, hogy együtt hempereghet veled a hóban.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást