Szingli horoszkóp – mikor talál már végre rád az igazi?

Szingli horoszkóp – mikor talál már végre rád az igazi?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Szingli horoszkóp – mikor talál már végre rád az igazi?

Kos

A Kosok gyakran esnek abba a hibába, hogy egyszerre mindent akarnak. Persze, vannak olyan esetek, amikor a szerelem első pillantásra megtörténik, és a következő héten már mindketten össze is akartok bútorozni, de a túlzott lelkesedés nem csak a másikat ijesztheti meg, a te szívedet is túlzottan sebezhetővé tesz. Az érzelmeidet persze nem kell elfojtanod, de nem árt, ha egy kicsit óvatosabb vagy, és nem rontasz ajtóstul a házba.

Bika

A Bikák menthetetlenül romantikusak, ugyanakkor érzékeny lelkük gyakran megesik olyanokon is, akik egyáltalán nem érdemelnék meg ezt a különösen nagy törődést. Akkor érzed jól magadat, ha gondoskodhatsz a másikról, ha apró ajándékokkal, figyelmességekkel éreztetheted vele, mennyire fontos neked, ez azonban hosszú távon csak úgy működhet, ha a partnered is hasonlóan cselekszik, máskülönben könnyen arra eszmélhetsz, hogy kihasználnak. A te esetedben az segíthet, ha az alkalmatlan jelöltek előtt megkeményíted a szívedet.

Ikrek

Nem mindig egyszerű az Ikrekkel, mert amikor éppen egyedülállóak, akkor a kapcsolatbeli élet után vágynak, ha pedig kapcsolatban élnek, akkor a szingli szokásaik hiányoznak nekik. Mindkét szerepben jól tudják érezni magukat, de időnként elcsúszhat a két kép, és bármijük is van, éppen a másik dologra vágynak. A nagy szerelmet számodra az hozhatja el, ha megtanulod azt értékelni, amid éppen van, így önmagad felelsz a boldogságodért és elégedettségedért.

Rák

A családcentrikus, kedves, önzetlen Rákok bárkinek igazi főnyeremények lehetnek, csakhogy ezt egyedül ők nem hiszik el magukról. A te boldogságod útjába legfeljebb saját kishitűséged állhat. A szerénységgel persze nincsen semmi baj, de ha túlságosan visszahúzódsz, a környezeted talán nem veszi észre, milyen értékek rejlenek benned. Ahhoz, hogy a nagy szerelem rád találjon, a te esetedben elsősorban az önbizalmadon kell fejlesztened.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást