Első dobás: orális kényeztetés. Társasjátékot teszteltünk a pasimmal

Első dobás: orális kényeztetés. Társasjátékot teszteltünk a pasimmal

Címlap / Szerelem / Szex / Első dobás: orális kényeztetés. Társasjátékot teszteltünk a pasimmal

Tudom, hogy ezért most nem leszek népszerű, de az az igazság, hogy nem szeretem a társasjátékokat: általában már a szabályok szövevényes ismertetése közben elunom őket, elkalandozik a figyelmem, amíg arra várok, hogy az én köröm következzen, és nem is vagyok túlságosan motivált abban, hogy felépítsem az orkok nyugati főhadiszállását az intergalaktikus varázserdőben, a törpék kocsmájában megszerzett főzetből nyert szupererő segítségével. Jó, jó, tudom, nem csak geek társasjátékok vannak, de egyszerűen egyik sem az én világom, tudom, hogy mások szeretik, nem kell mindenben egyet értenünk. Legalábbis eddig így gondoltam.

Aztán meghozta a futár a Szexpedíciót, és rájöttem, hogy lehet közös nevező a társasjátékok rajongói meg köztem, illetve, hogy tudok én motivált lenni, ha arról van szó, hogy már az első kockadobásban benne van az orális kényeztetés lehetősége. Egyből érdekesebb így bármelyik társasjáték!

Szexpedíció – vagyaim.hu

A Szexpedíció társasjáték azt ígéri, hogy minden egyes négyzet egy új kalandot rejt, melyekkel minden korábbinál mélyebben fedezhetitek fel egymást és önmagatokat. Az orgazmikus finálé titka a győztes kártyáiban rejlik, de a felfedezésre váró, valódi kincs maga a gyönyör. Járd végig az erotikus meglepetésekkel és szexi felfedezésekkel teli kalandtúrát, gyűjts össze minél több X-et a küldetések során, hogy még a partnered előtt megtaláld a kincset, a kedvenc fantáziád valóra váltását – biztat a játék leírása.

Maga a cél elég egyszerű, még akkor is érthető, ha esetleg úgy vág neki az ember a játéknak, hogy már eleve nem az agyában van a legtöbb vér: az a játékos nyer, aki először gyűjti össze a szükséges mennyiségű X-et. (Ezt a számot ti határozzátok meg a játék legelején.) A győztes jutalma a vágyott kincs, a lapjára írt fantázia beteljesítése.

Én egyébként sem vagyok túl szégyenlős, ha arról van szó, hogy elmondjam, minek örülnék, de külön izgalmat adott a randiestünkhöz, hogy feltehettem a kezeimet: sajnálom, nem én akarom, hogy tejszínhabot nyalj az intim területeimről, a kártya mondja, én csak követem a szabályokat!

Ráadásul ennél azért jóval kreatívabb kihívások is szerepelnek a 30 db szex kártyán, ami külön jó hír lesz azoknak a pároknak, akik már régebb óta együtt vannak, és esetleg úgy érzik, már mindent kipróbáltak.

Most szólok: higgyétek el, hogy nem.

Szexpedíció – vagyaim.hu

Az én személyes kedvencem mégis a Büntetőlapok voltak, ezeken 180 erotikus kihívás szerepel 6 különböző kategóriában, és nemhogy a páromat, de még saját magamat is megleptem vele, hogy mennyire szívesen osztogatom ezekről a parancsokat.

Szintén nagy kedvenceink voltak a „Legyen szexibb!” jelölők, amikkel instant valami extra huncutságot lehet adni a feladatokhoz, nem mintha azért lenne ezekre szükség, mert ellaposodott a hangulat, inkább azért, mert már senki nem bír magával, és vágyik némi instant gyönyörre.

Én külön ötletes megoldásnak találtam, hogy a pakkban van két darab “Szexit” kártya is, amikkel a kijelölt feladatok alól lehet kibújni. Ez szerintem azért külön jó ötlet, mert bár nyilván semmi sem kötelező, és ezek nélkül is bármikor bármire mondhatjuk, hogy nekünk az már sok, a Szexit kártyákkal ezt úgy tudjuk megtenni, hogy közben nem kell kiesnünk a „szerepünkből”, mehetünk tovább a játékban döccenő nélkül. Legalábbis így képzelem, de az az igazság, hogy egyetlen egyszer sem kellett eddig ezeket a kártyákat használnunk.

Hogy milyen érzés győzedelmeskedni a játékban, azt sajnos nem tudom elmondani, többszöri nekifutásra sem sikerült ugyanis végigjátszanunk, és nem azért, mert eluntuk a 43 karakterszálon futó eseményt, vagy mert jobban érdekelt a tévéhíradó, hanem mert sosem tudtuk ennél tovább türtőztetni magunkat.

A Szexpedíció tesztem így persze sajnos nem teljes, kárpótlásként viszont egy jó tanácsot tudok adni, mint profi tesztelő a kezdő felhasználónak: ha a hagyományos társasjátékokhoz hasonlóan ezt is a konyhaasztalhoz ülve szeretnétek játszani, nézzétek meg előre, hogy mennyire stabil az az asztal. Igénybe lesz ugyanis véve, higgyetek nekem…

A Szexpedíció társasjátékot megvásárolhatjátok a vagyaim.hu webshopból!

Kapcsolódó cikkek
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást