A legszebb szerelmes gondolatok, amiket a párodnak mondhatsz akár ma

Schuster Borka
Írta: ,

Sokak szerint a szeretlek az egyik legszebb szó, de a párkapcsolati szakértők szerint van még néhány mondat, amikkel éreztetheted a pároddal, hogy mit is jelent ő neked. Persze a szép szavak csak akkor működnek, ha tényleg komolyan is gondolod.

Bármennyire elégedettek vagyunk is az életünkkel, szinte mindenki eljátszik néha a gondolattal, hogy mi lett volna, ha… Egy-egy döntésünk, ami az adott pillanatban talán nem is látszott nagy dologban, évek távlatából úgy tűnhet, mindent megváltoztatott.

Lehet, hogy a dolgok mai ismeretének tükrében ezt vagy azt máshogy csinálnál, és biztos, hogy ezzel a párod is így van, ezért azt tudnia, hogy ő a biztos pont az életedben, a döntés, amiről úgy érzed, nem is alakulhatott volna jobban, az egyik legszebb és legmegnyugtatóbb dolog.

„Jobb ember vagyok veled” Kép forrása: unsplash

I'm a better man when I'm with you – mondja Jack Nicholson Helen Huntnak a Lesz ez még így se című filmben, és kevés szebb dolgot tudunk elképzelni, amit a szerelmednek mondhatnál.

A tudat, hogy valaki teljességet, beteljesülést talált velünk, hogy a lényünktől egy kicsit jobb hely lett a világ, hogy a kapcsolatotokban lévő szeretet ereje arra késztet valakit, hogy megpróbáljon felérni ehhez a jóhoz… Nos, ha ettől nem lábad könnybe valaki szeme, akkor nem tudjuk, mitől.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv