Meseszép DIY babaházak, amiket akár te is elkészíthetsz

Meseszép DIY babaházak, amiket akár te is elkészíthetsz

Címlap / Otthon / Hobbi / Meseszép DIY babaházak, amiket akár te is elkészíthetsz

Ha nézted a Szívek szállodáját, biztos emlékszel rá, hogy Lorelai mennyire ragaszkodott a gyerekkori babaházához, főleg, hogy a nappaliban az egyik fő helyre került. Ha hasonló hatást szeretnél elérni, a legjobb, ha te magad készítesz egyet a lányodnak. Mutatjuk, melyek azok az ötletek, amiket egyszerűen megvalósíthatsz!

Rattan polcokból

Ez a babaház nagyon könnyedén elkészíthető, mindössze egy rattan polcos szekrényre lesz hozzá szükséged. Minden polcra kerülhet egy-egy szoba, a válaszfalakat pedig fából vagy kartonból is elkészítheted. A mini bútorokat megrendelheted netről, vagy ha van időd, akár te is elkészítheted őket. Az is szuper megoldás, ha a gyerekekkel együtt készítitek el a berendezési tárgyakat és a dekorációkat. Akár megmaradt tapétával is díszítheted.

 


Egy régi fiókos komódból

Az előbbi megoldáshoz hasonló, ám egy fokkal extravagánsabb megoldás, ha egy régi komódot alakítasz át babaházzá. A fiókokat szedd ki belőle, a szobákat pedig egy-egy kartonlappal, vagy bármilyen vékonyabb faanyagból elkészítheted. Még egyedibb hatást érhetsz el, ha élénk színűre fested a komód-házat.

 

Skandináv stílusban

Az Ikeában és a legtöbb bútoráruházban is lehet találni ehhez hasonló polcos elemet, ami remek alapja lehet egy babaháznak. Itt még a szobák elválasztásával sem kell bajlódnod, maximum az összeszerelés okozhat némi fejtörést. A letisztultabb hangulatú gyerekszobában remekül mutat egy ehhez hasonló babaház.

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást