4 dolog, amiért azonnal hagyd ott a pasit

Írta: ,

A kapcsolat elején általában minden rózsaszín és felhőtlen, de sajnos az is előfordulhat, hogy már a startnál felütik a fejüket a problémák. Legyen bármilyen vicces és szexi a pasi, ha elköveti az alábbi tetteket, ne várd meg, hogy tovább fajuljon a dolog, hanem lépj le!

Megcsal Kép forrása: trendhunter.com

Oké, tudjuk, hogy az apróbb sérelmeket illik megbocsátani a szeretett embernek, ám a megcsalás nem pusztán egy kis ballépés. Ha valaki már a kapcsolat kezdeti szakaszában kikacsintgat, akkor mit várhatna tőle az ember lánya később? Gondolkodj racionálisan, és ha már az elején azt látod, hogy egy szoknyapecérrel van dolgod, akkor felesleges pazarolnod rá az idődet.

Tudatosítsd magadban, hogy ha megcsal, az annak a bizonyítéka, hogy nem szeret és nem is tisztel, ezek után pedig mi értelme van az egésznek? Akármennyire is igyekszünk, egy düledező alapra esélytelen jó házat építeni.

Bánt Kép forrása: playbuzz.com

Ennek sok formája lehet, de ami biztos: nem szükséges tolerálnod őket. Persze néha akaratukon kívül bántják meg egymást az emberek egy-egy aprósággal, és nem is azt mondjuk, hogy ezeken az eseteken rugózz.

De ha úgy érzed, hogy a sorozatos bántások túl nagyok és túl intenzívek, vagy egyszerűen felemésztenek belülről, akkor ideje cselekedni. Ne reménykedj, hogy majd boldog leszel az illető oldalán, mert nem leszel.

Vannak bizonyos erkölcsi és morális határok, amelyeket meg kell húznod – ha ezeket valaki átlépi, akkor bizony ellőtte az esélyét és nincs miről beszélni a továbbiakban.