7 női tulajdonság, amit a pasik utálnak

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
7 női tulajdonság, amit a pasik utálnak

Sem megszerezni, sem megtartani a pasikat nem könnyű feladat. Vannak olyan jellegzetes női tulajdonságok ugyanis, amiktől hamar felveszik a nyúlcipőt. Tudd meg, melyek ezek, hogy odafigyelhess elkerülésükre!

Műveletlen

Régebben az a szabály tartotta magát, hogy egy nő mindig egy kicsit elesettebb, butuskább, ügyetlenebb legyen, mint a férfi.

Ez azonban ma már nem állja meg a helyét, hiszen ha már egyszer kiharcolták az asszonyok az egyenjogúságot, és azt akarjuk, hogy tiszteljenek, akkor bizony úgy is kell viselkednünk!

Hogy ne nézzen le minket a pasi, fontos, hogy műveltek legyünk, és a komolyabb témákhoz is hozzá tudjunk szólni, nem pedig csupán az időjáráshoz.

Köszcsi, puszcsi, szivcsi

A férfiak többsége ki nem állhatja a mai lányok/nők beszédstílusát. A szavak cukivá formálása egyenesen idegesíti őket, és nem értik, miért nem lehet megmaradni a szép, magyar beszédnél.

Szerintük ezáltal a gyengébbik nem képviselői kissé agyatlannak és kislányosnak tűnnek.

Persze vannak olyanok, akiknek imponál ez a stílus, de egyértelmű, hogy nem ők vannak a többségben. Ha te is sokszor használod ezeket a kifejezéseket – csupán azért, hogy kedvesebbnek tűnj-, próbáld meg máshogy kifejezni szimpátiádat, például apró gesztusokkal, mozdulatokkal, érintésekkel.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba