Minden férfi egyforma? 5 hiba, amiért folyton ugyanazt a típust vonzod be

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Már régen megfogadtad, hogy teljes mértékben leállsz a pasizással? Egyértelműen az a véleményed, hogy nincs köztük különbség, és felesleges egyáltalán időt és energiát tenni a szerelembe? Ha te is úgy érzed, hogy folyton ugyanazt a típust vonzod be, állandóan ugyanúgy játszódik le minden kapcsolatod, az nem csak a férfiak hibája. Az alábbi baklövéseket te is elkövetheted!

Nem adsz tiszta lapokat Kép forrása: popsugar.com

Érthető, hogy nagyon nehéz mindenkinek tiszta lapot adni, főleg akkor, ha már többször csalódtál, és sokkal inkább negatív, mint pozitív a véleményed a párkapcsolatokról. Azonban a legtöbb viszony eleve halálra van ítélve, ha az egyik fél a korábbi tapasztalatai alapján áll az egészhez.

Gondolj csak bele! Ha találnál egy férfit, akibe fülig szerelmes vagy, de állandóan azt hajtogatná, hogy őt az össze kapcsolatában megcsalták, akkor egész biztosan nem arra gondolnál, hogy milyen jó vele…

Vagy, ha nem is mondja ki, de azt érezteti, hogy nem bízik benned, esetleg féltékeny, akkor záros időn belül ki fogsz szeretni belőle akkor is, ha egyébként minden jól működhetne köztetek. Így van ez fordítva is!

Kicsit sem vagy türelmes Kép forrása: chuvakhin.com

Mindenki a nagy, mindent elsöprő szerelemre vár, de az igazság az, hogy csak nagyon-nagyon kevés ember tud arról beszámolni, hogy az első pillanattól minden gördülékenyen alakult a párkapcsolatában. Ha mégis így van, akkor gyakran később jelentkeztek a problémák, esetleg nem is volt olyan őrült szenvedélyes az egész megismerkedés.

Lényeg a lényeg: az elején kicsit mindenki bénázik, tapogatózik, próbálkozik, és ez a legtöbbször egyáltalán nem spontán, vagy éppen izgalmas. Azonban kell egy kis idő, míg jobban megismeritek egymást, és ezt bizony ki kell várnotok, mert csak akkor fog kiderülni, összepasszoltok-e.

Sajnos az a szerelem, amit a többség elképzel magának, csak a mesékben létezik, a végeredményért néha szenvedni, de mindenekelőtt dolgozni kell.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019