5 gyanújel, amivel elárulja magát: vedd észre, ha mással is kikezdett

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sokan mindenben gyanújelet látnak, mások akkor sem veszik észre, hogy a párjuk másfele kacsintgat, amikor már mindenki számára egyértelmű, mi történik. Naívság? Feltétel nélküli bizalom? Vagy éppen felesleges aggodalom? Minden helyzetfüggő, de azért az alábbi szempontok segíthetnek dönteni – főleg, ha mindegyikük igaz rátok!

A félrelépőkre általában jellemző a bűntudat, nyugodtan mondhatjuk, teljesen jogosan érzik magukat rosszul. Hogyan másként tudnának kicsit enyhíteni háborgó lelkiismeretükön, mint néhány ajándékkal?

Emiatt lehet intő jel, ha a barátod hirtelen apróságokkal, vagy kifejezetten nagy meglepetésekkel halmoz el.

Ha nem tudod hova tenni a váratlanul jött kedvességét, mert idáig egyáltalán nem volt jellemző rá, akkor gondolhatsz arra, hogy éppen a bűntudatát próbálja leplezni.

Ettől úgy érezheti, kiegyenlítette a számlát, egyensúlyba került minden – ami persze nincs így, de a lelkét valahogy mégis megnyugtatja.

Na és persze azzal biztatja magát, hogy ezzel a húzással továbbra is gyanútlan maradsz, mert úgy érezheted, minden tökéletesen működik köztetek. Sőt, olyan, mint régen!

Elkezd titokzatoskodni Kép forrása: photogrist.com

A mai modern világban igazán könnyű a végére járni annak, van-e bármi titkolnivalója, illetve az a titkolnivaló új keletű-e, vagy felejthetően régi. Kifejezetten árulkodó jel, ha megváltoztatja a jelszavát a közösségi oldalon, vagy megújítja a feloldó kódját egyik napról a másikra.

Különösen gyanús, ha a kettő egyszerre történik.

Mikor rákérdezel, valószínűleg kitalál valami könnyen hihető, általános sztorit, esetleg támadóan lép fel (minek féltékenykedsz, neki elege van ebből stb.– tipikus félrelépő magatartás).

Ami azonban biztos, sem a kódot, sem a jelszavát nem árulja el a nagy mentegetőzés közepette. Ha nincs mit takargatnia, akkor miért kezdett el titokzatoskodni, és miért zavarná bármilyen szinten, ha látnád, kikkel csetel?

Az más kérdés, hogy nem szerencsés visszaélni a jelszavakkal, de a kaput a bizalom érdekében jó nyitva hagyni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019