5 jel, ami azt mutatja, érdemes adnotok magatoknak még egy esélyt

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Gyakorlatilag bármelyik kapcsolat eljuthat arra a szintre, hogy elgondolkoztok a szakításon. Persze éppúgy nem könnyű kimondani a végszót, mint megpróbálni megjavítani azt, ami valahol elromlott. Nem is mindig van erre lehetőség, de az alábbi jelek azt mutatják: érdemes adnotok magatoknak még egy esélyt.

Ez az első és legfontosabb kérdés, amit át kell gondolnotok. Ha felmerül a gyanú, hogy egyikőtök egyszerűen már nem szerelmes, akkor nincs értelme folytatni semmit.

Ennek a létfontosságú tényezőnek a hiánya idővel oda vezet, hogy az összes probléma ismét előjön, vagy még komolyabbak, bántóbbak lépnek a helyébe. Nyilván éreztek kötődést, szeretetet a másik iránt, ellenkező esetben fel sem merülne bennetek az újabb esély kérdése.

Azonban a szeretet sajnos nem elég ahhoz, hogy hosszútávon működtessetek egy kapcsolatot. A szeretet önmagában legfeljebb a tiszteletet, a kötődést jelentheti, ám a vonzódás hiányára utal – ti pedig nem barátokként, ha párként akartok továbbműködni.

Mindketten akarjátok Kép forrása: stylemepretty.com

Szintén alapvetőnek kell lennie a folytatást illetően, hogy azt mindketten akarjátok, mégpedig nagyon. Nyilvánvaló, hogy ha komolyabb gondotok akadt (akár bizalmi probléma), akkor lesznek fenntartásaitok, félni fogtok az újabb csalódástól, vagy attól, hogy egyszerűen nem fog működni.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem akarjátok folytatni! A tépelődés, aggodalom ilyen esetekben természetes és normális.

De végül mégsem kérdőjelezitek meg azt, hogy szívetek szerint együtt folytatnátok az életeteket, vagy éppen külön. Nem csak azért elképzelhetetlen a szétválás, mert szeretitek egymást, vagy, mert bonyolult lenne az osztozkodás, hanem mert tényleg együtt akartok maradni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019