5 dolog, amire egy párkapcsolat kudarca megtanít

Sándor Alexandra
Írta: ,

Egy szerelem vége szörnyű kín és különös felszabadulás egyszerre. De az biztos, hogy valamennyire kudarcnak érzed, hiszen hittél a közös jövőben. Összegyűjtöttük, miért érdemes mégis büszkének lenned arra, hogy ezt is megélhetted!

 

Senkit sem birtokolsz

Akármilyen komolyra fordul a párkapcsolatod, nem szabad úgy kezelned, hogy az illető a tulajdonod.

Egyszerűen nem birtokolhatsz egy másik emberi lényt – hiába alusztok egy ágyban és cseresznyéztek egy tálból. Ennélfogva nem dönthetsz helyette olyan alapvető kérdésekben, amelyek például a táplálkozásra, a testmozgásra vagy a karrier területére vonatkoznak.

Természetesen megoszthatjátok egymással a nézőpontokat, sőt akár vitatkozhattok is rajta.

A célod viszont semmiképp se az legyen, hogy mindenáron meggyőzd a saját igazadról a párodat, mert ez a fajta erőszakosság nem kedvez a boldogságnak.

Hagyj teret a másiknak!

Kell egy kis egyedüllét

Mármint nemcsak a párkapcsolatok között, hanem akkor is, amikor rajtad van a rózsaszín szemüveg.

Lehet, hogy pillanatnyilag úgy érzitek, minden ébren és alva töltött órát közösen kell megélnetek, a saját igények és célok szem elől tévesztése azonban ilyenkor komoly kockázatot jelent.

Múltbéli tapasztalataid alapján rájöhettél, hogy a közös pillanatok akkor a legértékesebbek, ha nem nullától huszonnégy óráig tartanak; valamint mindketten kiegyensúlyozottabbak lesztek egymás társaságában is, ha akadnak külön szerzett élményeitek.

Attól még nem szereted kevésbé a másikat, hogy nem vagy folyton a közelében!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019