5 dolog, ami sokkal jobb, ha szerelmes vagy

Kerekes Vivien
Írta: ,

Ha szerelmes vagy, akkor az egész világ egy kicsivel jobb hellyé változik. Kit érdekelnek az unalmas hétfő délelőttök, amikor a rózsaszín köd ott lebeg körülötted 0-24? Még a tömegközlekedés sem olyan fárasztó, és a mínuszok sem vehetik el a kedved attól, hogy végre találkozzatok. Akad azonban ezen kívül is néhány – egyébként teljesen hétköznapi – dolog, ami sokkal jobb érzéssel tölt el, ha szerelmes vagy.

Azok a Facebookos bejegyzések…

Ismered azt az érzést, amikor a Facebook kezdőlapodat sorra lepik el az eljegyzéssel kapcsolatos bejelentések, miközben belőled a legerősebb érzéseket az elmúlt időszakban a kedvenc táblacsokid váltotta ki?

Ha szerelmes vagy, ennek végre búcsút inthetsz, és egy biztos: a féltékenység legapróbb szikrája sem fut át az agyadon, miközben rákattintasz a lájk gombra.

Extra kötelék a hálószobában Kép forrása: makennaalyse.com

Amikor szerelmes vagy, a szex egy csapásra teljesen új szintre emelkedik – mintha csak megnyomtál volna egy képzeletbeli gombot.

Teljesen egy hullámhosszon vagytok, sokkal erősebb köztetek a kötelék, és maximálisan biztos lehetsz benne, hogy a párodnak mindennél fontosabb, hogy jól érezd magad vele.

És amikor ezt összehasonlítod a korábbi élményeiddel, rájössz, hogy ezt az érzést tényleg lehetetlen felülmúlni!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019