Nem volt még lánykérés? Ezt éli át a barátod, mielőtt megteszi a nagy lépést

Kovács Andrea
Írta: ,
Nem volt még lánykérés? Ezt éli át a barátod, mielőtt megteszi a nagy lépést

Nem biztos, hogy bármit elrontottál, ha a barátod évek múltán is halogatja a lánykérést. Sőt az is lehet, hogy egyenesen tökéletes a kapcsolatotok, csupán még nem érkezett el az ideje a következő lépcsőfoknak. De vajon milyen, rajtad kívülálló okok állhatnak a háttérben?

El kell felejtenie a szüleit Kép forrása: tumblr, mensfashionworld

Na persze nem szó szerint, hiszen az is rendkívül intő jel, ha egyáltalán nem érdekli, mi történik a családjával. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy egy férfi akkor lesz képes a teljes elköteleződésre, ha már semmilyen – a kapcsolatotokra veszélyes – szinten nem ragaszkodik az édesanyjához.

Ez egész pontosan azt jelenti, hogy nem csak testileg, hanem lelkileg is megérett, mégpedig teljesen. De ha állandóan anyukájához fut, amikor problémája adódik, elengedhetetlennek tartja, hogy rendszeresen, talán túl gyakran és túl sok időt töltsenek együtt, akkor esélyes, hogy még nem élte át a tényleges elszakadást.

Természetesen azért, mert ha valamit nem sikerült lezárni, akkor nem fog tudni feloldódni a kapcsolatotokban. Ha nem sikerül átadnia magát az érzéseinek, gondolatainak, akkor nemhogy eljegyzésre, igazán komoly kapcsolatra se nagyon számíthatsz.

Emiatt nem te vagy a hibás, mindenkinek magában kell tisztába tennie a történteket – ám ebből adódóan jogosan érzed azt is, hogy tehetetlen vagy. Gyakran egyébként az az oka annak, hogy a férfiak nagyon hosszú ideig húzzák a lánykérést, hogy a 100%-nál is biztosabbra szeretnének menni. Ám mire ez az idő eljön, úgy vannak vele, hogy ha idáig jól működött az egész, minek változtassanak rajta…

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató