5 manipulátor, akivel mindenki találkozik élete során

Szirák Viki
Írta: ,

Mindenki a legjobbat szeretné saját magának, de sajnos rengeteg olyan ember létezik, aki képes egy bizonyos határt is átlépni azért, hogy ennek eleget tegyen. Életünk során folyamatosan találkozunk manipulátorokkal, ügyes hazudozókkal, akik észrevétlenül alakítják az eseményeket a saját javukra. Járj te is nyitott szemmel, és ismerd fel a manipulátorok 5 leggyakoribb típusát.

Léteznek olyan manipulátorok, akik úgy igyekeznek megcsináltatni másokkal a munkájukat, hogy szimplán úgy tesznek, mintha nem értenének hozzá.

Eljátsszák, hogy valamiben segítségre van szükségük, és megsajnáltatják magukat a többiekkel, mert tudják, hogy ilyen körülmények között úgysem mondanak nemet nekik.

Ha egy kollégád gyakran kér tőled segítséget, a munkaidő után pedig te túlórázol, míg ő hazamegy korábban, hidd el, csak a saját munkáját próbálja rád terhelni.

Van az úgy, hogy félreértesz valakit, és elbeszéltek egymás mellett.

Azonban egy ügyes manipulátornál ez sosem a véletlen műve!

Ő mindig olyan szavakat és kifejezéseket használ, amelyek valójában kétértelműek lehetnek, így amikor probléma merülne fel, mégsem lehet őket hibáztatni érte, hiszen mindig megmagyarázzák a dolgokat.

Az ígéreteiket általában nem tartják be, sőt, képesek azt hazudni, hogy sosem mondták biztosra a dolgokat.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019