Ez a pillahosszabbító trükk minden spirállal működik

Ez a pillahosszabbító trükk minden spirállal működik

Címlap / Stílus / Arc / Ez a pillahosszabbító trükk minden spirállal működik

Annak ellenére, hogy rengeteg termék közül válogathatsz, nem minden esetben megoldás egyetlen spirál, ami minden igényedet kielégíti. Egy egyszerű „recept” viszont végre elvezethet a tökéletesen dús, hosszú, különálló és göndör pillákhoz. A szempillaspirál-koktélozás során ugyanis csak annyi a feladatod, hogy különböző hatású termékeket vigyél fel a pilláidra annak alapján, milyen végeredményt szeretnél elérni. Máris mutatjuk a koktél elkészítésének lépéseit.

Válaszd ki a megfelelő termékeket annak alapján, mit szeretnél elérni

A legjobb, ha leszűkíted a kört 2, maximum 3 termékre. Ha például az a célod, hogy hosszabb és ívesebb pillákat varázsolj, akkor ennek megfelelően válassz egy hosszító és egy göndörítő terméket. A dúsabb hatásért pedig értelemszerűen egy dúsító spirált használj majd. Érdemes odafigyelni arra is, hogy a pilláid ne tapadjanak össze a több rétegnyi festéktől, ezért jó ötlet egy tiszta spirált is odakészítened, amivel külön tudod őket választani.

enigma_images/istockphoto.com

Állítsd fel a sorrendet

Mindenképp az a termék legyen a koktél első alkotórésze, ami formázza a pilláidat. Mivel ez adja a leglátványosabb hatást, vedd figyelembe ezt is a választásnál. Ha például az íves hatás a cél, akkor a göndörítő spirált használd először. A szétválasztó terméket is felviheted először, ha például hosszabb pillákra vágysz.

Jöhet a második „alapanyag”

Ha felvittél egy réteget az első spirálból, jöhet a következő termék, például a dúsító vagy hosszító termék. A lényeg, hogy ne vigyél fel túl sok réteget. Maximum 3 kerüljön a pilláidra, ugyanis minél többször kened rájuk a terméket, annál nagyobb az esély, hogy csomós, összetapadt és cseppet sem igéző lesz a végeredmény.

A legjobb koktélok szerintünk:

  • Hosszú, de különálló pillákhoz: Először válassz egy rostokat tartalmazó, hosszító terméket, majd jöhet egy olyan spirál, ami nem csomósodik.
  • Dús és ívelt pillákhoz: Ebben az esetben kezdj a göndörítő termékkel, majd jöhet fixálásnak egy dúsító spirál.
  • Hosszabb, ívelt, különálló pillákhoz: Ebben az esetben első lépésként a göndörítő terméket használd, aztán jöhet a hosszító spirál, végül pedig fésüld át őket egy tiszta spirállal.

Arra mindenképp figyelj, hogy jól építhető termékeket válassz, hogy elkerüld a pillák csomósodását, összetapadását, de ahogy feljebb írtuk, egy tiszta spirállal is elvégezheted ezt a lépést.

Természetesen előfordulhat, hogy neked más sorrend válik be, de ha van kedved kísérletezni, próbálj ki minél több különböző szempillaspirál-kombinációt!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást