Egészség / Életmód / Lélek

Személyiségfejtő: Melyik ujjadon viseled a gyűrűd?

Személyiségfejtő: Melyik ujjadon viseled a gyűrűd?

Gondoltad volna, hogy meghatározó, hogy melyik ujjadon viseled a gyűrűdet? A viselkedéskutatók szerint az, hogy melyik kezünkön és ujjunkon viseljük a kedvenc gyűrűnket, sokat elárul személyiségünkről.

JOBB KÉZ

Ha hosszú vékony ujjaid vannak…
A hüvelykujj: Ha a hüvelykujjadon viseled a gyűrűt az általában arra utal, hogy sajnos nem rendelkezel kellő önuralommal, ennek következtében pedig nem kezeled valami jól a konfliktusos helyzeteket. Érdemes sokszor jobb ha 10-ig elszámolsz, mielőtt bármit is teszel, vagy mondasz. A hüvelykujjon viselt gyűrű sokszor a szexuális lendületesség hiányára is utalhat.
  A mutatóujj: Ha ezen az ujjadon viseled a gyűrűdet, akkor sajnos nem erősséged az önkritika, sőt a mások építő kritikáját is sokszor bántásnak veszed, pedig csak segíteni szeretnének. Jellemző rád, hogy másokat okolsz a saját hibáidért, ráadásul sokszor nem vállalod, sőt elég gyakran másokra hárítod át a felelősséget.
Középső ujj: A középső ujjon viselt gyűrű a szorgalom jele. Ha itt viseled a gyűrűt, akkor valószínűleg nagyon jó tanuló, valamint nagyon jó munkaerő lehetsz, hiszen tevékenységedet az aprólékosság és a precizitás jellemzi. Egy dologra kell csak figyelned, hogy ne vessz el a dolgok részleteiben, ha esetleg egy nagyobb volumenű dologra kell koncentrálnod.
Gyűrűs ujj: Ha itt viseled a gyűrűdet, akkor valószínűleg egy kis megértésre és egy kis szimpátiára vágysz a környezetedben élőktől.
Kisujj: Aki itt hordja a gyűrűjét, az szeret a társaság középpontjában lenni és szinte mindig ő a hangadó az adott körben. Szeret kitűnni és általában mindenki rá figyel.   Ha kis, rövid ujjaid vannak… Hüvelykujj: Ha a hüvelykujjadon van a gyűrű, akkor valószínűleg elégedetlen vagy a jelenlegi szexuális életeddel. Érdemes elmondani a párodnak, hogy mire vágysz, és akkor lehet, hogy sokkal elégedettebb leszel.

Mutatóujj: Szeretsz uralkodni mások felett, sőt sokszor el is nyomsz másokat, ráadásul még akkor is ráerőlteted a másikra az akaratodat, amikor már te is sejted, hogy egyáltalán nincs igazad. Próbálj meg egyenrangúként tekinteni a többi emberre és fogadd el mások véleményét is, hiszen hosszú távon az uralkodó típus sajnos magányos típussá is válik.
Középső ujj: Te vagy az örök lázadó, aki felrúgja a szabályokat és nem szereti azt csinálni, amit a nagy átlag. Szereted a változatosságot és mindig a magad útján jársz, akármilyen következménnyel is járjon.
  Gyűrűs ujj: Te vagy a társaság középpontja, akit lehetetlen nem észrevenni. Sziporkázó személyiségeddel és intelligens humoroddal szinte bárkit pillanatok alatt le tudsz venni a lábáról.
Kisujj: Nem szeretsz a középpontban lenni, inkább a csendes megfigyelő típus vagy, aki csendben begyűjti a legfontosabb információkat, így te vagy az, aki mindig jókor van jó helyen.
BAL KÉZ Ha hosszú vékony ujjaid vannak Hüvelyujj: Szeretsz egyedül lenni és álmodozni, képes vagy bezárkózni egy különleges kis világba az emberek elől. Ha valaki mégis be akar lépni a világodba, akkor először mindenképpen fenntartásokkal kezeled.
  Mutatóujj: Egészséges önbizalommal rendelkezel, de ez nem jelenti azt, hogy el lennél szállva önmagadtól, hiszen képes vagy az adott esetben megfelelő önkritikát gyakorolni és ha úgy adódik, akkor elismered a hibáidat és bocsánatot kérsz a másiktól.
  Középső ujj: Állandóan okoskodsz és igyekszel mindenkit meggyőzni az igazadról, ami sokszor odáig fajul, hogy ráerőlteted a másikra a saját akaratodat.
Gyűrűs ujj: Érzékeny vagy, olyan ember, aki szeretetre és gondoskodásra vágyik és ezt ki is mutatod a világ felé. Soha nem bántanál meg másokat, mindig odafigyelsz arra, hogy a másik embernek is jó legyen.
  Kisujj: Az örökmozgó. Te aztán soha nem unatkozol, mindig csinálsz valamit, állandó pörgés az életed. Néha azért ne feledkezz meg a pihenésről sem.
Kis, rövid ujjak
Hüvelykujj: Nem szeretsz egyedül lenni, sőt gyakran rettegsz attól, hogy egyedül kell maradnod, éppen ezért sokszor keresed mások társaságát, csak azért, hogy ne kelljen magányosnak lenned.
  Mutatóujj: Ambiciózus vagy és sokszor eléred a célodat, azonban rengeteg problémával és komplexussal küzdesz az életben. 
Középső ujj: Sokszor bizonytalan vagy, nehéz számodra döntéseket hozni még a kisebb dolgokban is, sokan ezért bizonytalannak és határozatlannak tartanak. Ne félj a döntésektől!
Gyűrűsujj: Legszívesebben átölelnéd az egész világot, csakhogy a világ is átöleljen téged.
Kisujj: Kimért és békés ember vagy, aki képes minden helyzetben megőrizni a higgadtságát.  

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást