Szabadulj meg a káros rezgéstől: miért olyan hasznos az auratisztítás?

Szabadulj meg a káros rezgéstől: miért olyan hasznos az auratisztítás?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Szabadulj meg a káros rezgéstől: miért olyan hasznos az auratisztítás?

Az aura egy olyan energiaburok, ami a külső behatásoktól védelmezi fizikai és energetikai tested, körülvesz téged, de az állatok, a növények, és egyes elméletek alapján még a tárgyak is rendelkeznek aurával. Rezgéseid, kisugárzásod nagyban befolyásolják rétegeit, erőteljességét, színét, fényét, méretét, tehát egy állandó változásban lévő energiamezőről van szó, ami pillanatnyi lelki, fizikai és mentális állapotodnak is hű tükröt állít. Ne csak a testedet tartsd karban, hanem az aurádat is ápold, tisztítsd meg, és sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben!

Az auratisztítással megszabadulsz minden olyan káros rezgéstől, amire nincs szükséged, mégis rád rakódott. Ezt szándékosan vagy óhatatlanul kaphatod más, negatív embertől is, de akár saját ártó gondolataid által is, ezért van szükség a pozitív gondolkodásra és arra, hogy tudatosan kerüld az olyan embereket, akiknek nem jó a közelében lenni, akik magukkal húznak, gyengítve energiaszintedet, ragyogásodat! A félelem, a harag, a gyűlölet, a stressz, az irigység, a féltékenység, a rosszindulat, a panaszkodás mind olyan kártékony energiák, amelyek kedvezőtlenül befolyásolják energiameződ milyenségét, és a lélek, a test megbetegítéséhez vezethetnek.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy a tudatos élet mellett rendszeresen megtisztítsd aurádat is, amely lelki, mentális síkon segíti a múltbéli, rád rossz hatást gyakorló események elengedését, fizikai síkon pedig segít beindítani a test öngyógyító mechanizmusait – könnyebbé válik a gyógyulás, erősebbé az egészség megőrzésének képessége. Nem is csoda, hiszen már szinte közhelyes, hogy ha te jól vagy, az az egészségeden is meglátszik, vagy más megközelítésből: ép testben ép lélek. Ennek eléréséhez kiváló eszköz az aura módszeres, tudatos tisztítása.

Közel a természethez

A gyerekek aurája sokkal tisztább, világosabb és erősebb, mint a felnőtteké, akikre az anyagi világ már rengeteg szükségtelen és káros hatást gyakorolt, elnyomva az alapvető, kristálytiszta kapcsolatot ember és természet között.

Annyira kézenfekvő és untig ismételt tanács, hogy töltsünk minél több időt a szabadban, a friss levegőn. A téma szempontjából jó tudni, hogy a természetben való lét erősíti ezt az ősi kapcsolódást, ami mindenkiben ott gyökerezik. Tegyél egy nagy sétát a szabadban, szívd be magadba a friss levegőt! Tudatosítsd magadban, hogy a természet energiái megtisztítanak – a puha szellő mintegy kifújja aurádból a káros lerakódásokat, a meleg napsugarak pedig feltöltik azt. A tudat és a figyelem erejével sokszorozhatod a hatást.

Sózz!

A spirituális higiénia megőrzésének egyik módszeréért elég a konyháig menned. Egy stresszes nap után igazán jól esik egy forró fürdő – tegyél a kád vizébe finomítatlan sót! Megtisztít az egész nap rád rakódott rossz energiáktól.

Vizuális típusoknak meditáció

Végezz el egy könnyű meditációt pár perc alatt. Válassz hozzá olyan időt és teret, amelyben zavartalanul lehetsz kettesben a gondolataiddal, kényelmes pozícióban, mozdulatlanul. Előtte hangold rá magad egy kis légzésfigyeléssel, hogy megnyugodjon a test, az elme, és rákészüljön a koncentrációs gyakorlatra.

Képzelj egy magad körül egy fényes, erőteljesen sugárzó meleg burkot, az aurádat. Tartsd meg ezt a képet 1 percig, majd láss egy végtelen fényt, ami belefolyik, megtisztítja aurádat: beleolvad, felolvasztja, eltünteti szennyeződéseit, és a helyét betölti ez a ragyogó fényár, hogy még tisztább, fényesebb legyen a téged körülölelő energiamező. Végezd el minden nap!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást