10 különleges maszk, amitől elkerekedik majd minden szem!

10 különleges maszk, amitől elkerekedik majd minden szem!

Címlap / Stílus / Divat / 10 különleges maszk, amitől elkerekedik majd minden szem! / 2. oldal

A maszk lassan egy éve mindennapi életünk szerves kelléke. Valaki utálja, valaki már megszokta és olyan is van, aki a mai napig rendszeresen elfelejti felvenni. Mivel a maszkok még jó ideig velünk lesznek, érdemes frissíteni a kollekciód, ha unod a régieket.

Saját arc-maszk

A külvilág felé minden ember álarcot visel, vagy mégsem? Ha maszkoddal nem az esztétika a célod, hanem az eredetiség, akkor csináltass maszkot a saját arcodból. Ugyan lehet, hogy a biztonsági őr rádszól, hogy miért nincs rajtad maszk, de a reakciója mindent megér, mikor megmutatod neki, hogy az arcod alatt is a te arcod rejtőzik.

 

 

Virágom, virágom

Itt a tavasz, így minden virágba borul, miért maradna ki ebből a maszkod? Legyél igazi modern tavasztündér egy szépséges virágos maszkkal, ami – ha igazi virágból készül – még illatos is. Azoknak is ajánlott ez a szép megoldás, akik most tartják esküvőjüket.

 

 

A színek és mókás kis tárgyak bűvöletében

Ahogy a fotó is bizonyítja, a készítők kreativitásának semmi nem szab határt. A parányi LEGO építőkockákról sosem gondoltuk volna, pedig meglepően jól mutatnak egy maszkon is. Főleg élénk színkavalkádjuk kelt vidám hangulatot, amire – egy év járvánnyal való küzdelem után – különösen nagy szükségünk van. Figyelem: szigorúan ugyanilyen jópofa, vibráló árnyalatú smink dukál hozzá.

 

 

Világító LED maszk

Ugyan még nem tudjuk, mikor mehetünk újra szórakozóhelyekre, de ha egyszer vége a járványnak és kinyitnak a diszkók, ezeknek a világító maszkoknak akkor is hasznát tudod venni, hiszen bármelyik rave-partyban te leszel benne a sztár.

 

 

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»