Dekor / Otthon

10 fürdőszoba trend, amitől komoly wellness élményed lesz

10 fürdőszoba trend, amitől komoly wellness élményed lesz

Fekete fürdőkád

Azzal lehet a legnagyobbat újítani a lakberendezésben, ha a magától értetődő dolgokon változtatunk – márpedig az, hogy a fürdőkád fehér, éppen ilyen. Le is cserélték gyorsan a tervezők a 2020-as évben, és a fehér szöges ellentéte, a fekete került a központba. Különösen népszerűek a lábon álló változatok, illetve azok a fürdőszobák, amikben a fekete további szaniterek, kiegészítők formájában bukkan fel.

Kerek tükrök

Nagyon karakteresek és egyediek a kerek tükrök, ennek megfelelően nem hiányozhatnak a mostani trendekből. Az elmúlt években nem voltak felkapottak, talán emiatt is van az, hogy a mostani irányzatokban a kifejezetten hangsúlyos és feltűnő, robosztus, kerek és ovális tükrök kerültek a központba.

Trendi fém a sárgaréz 

A sárgaréz már közkedveltnek számított a lakás többi részében, és az idei évben beköltözött a fürdőszobába is. Csodálatosan passzol ez az izgalmas fémszín a modern berendezésekhez és a hasonló színekben pompázó szaniterekhez.

Egyedi csempék

Néhány évig a metró- és a mozaikcsempének megtörhetetlen volt a népszerűsége, de ezt a két változatot szép lassan felváltotta a hatszög alakú és a fésűkagyló formájú hidegburkolat. Ezek egytől egyig divatosak most, ráadásul valóban izgalmas lehetőségeket tesznek elérhetővé. Különösen a hexagon csempék alkalmasak arra, hogy – a színeknek köszönhetően – egyedi formákat, mintákat alkossunk a segítségükkel.

Márványminta mindenütt

A plafonig csempézett fürdőszobák egyre kevésbé divatosak, de nem akkor, ha márványról van szó – ez az anyag minden formában és méretben hódít a fürdőkben, ráadásul igazán könnyű luxushatást elérni a segítségével. 

Még több izgalmas megoldást találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást