5 dolog, amit soha NE tegyél meg egy pasiért, mert később megbánod

5 dolog, amit soha NE tegyél meg egy pasiért, mert később megbánod

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 dolog, amit soha NE tegyél meg egy pasiért, mert később megbánod

Ne próbáld meg helyette megoldani a problémáit

Természetes, hogy mindenben támogatjuk a párunkat, de a problémáit nem akaszthatja a te válladra. Nem várhatja el, hogy minden baját magadra vedd és te keress rá megoldást. Az ő életéről van szó, nem avatkozhatsz bele a munkahelyi ügyeibe vagy a családi perpatvarokba.

Ha úgy érzed, már nem bírod tovább, hiszen állandóan tőled várja a segítséget, hiába figyelmezteted, hogy vállalja a felelősséget és nézzen szembe a gondokkal, akkor talán jobb, ha inkább tovább állsz.

Ne adj neki méregdrága ajándékokat

Tudod, hogy a párod kedveli a minőséget és soha nem hordana bóvli kiegészítőket. Ez azonban egy idő után frusztrálhat, hiszen aggasztani fog, hogy mit adj neki ajándékba a születésnapjára, ha Te épp nem állsz túl jól anyagilag.

Engedd el ezt a problémát, ha valóban szeret a párod, akkor nem fogja elvárni, hogy méregdrága dolgokkal lepd meg. Ugyanúgy örülni fog egy jelképes apróságnak is, meglátod! Amennyiben nem így történik, akkor talán meg sem érdemel Téged.

Soha ne változtass a külsődön miatta

Érdemes néha kikérni a párod véleményét, vajon jól áll-e az adott ruha rajtad vagy mit szólna hozzá, ha mondjuk szőkére festetnéd a hajadat. Hallgasd meg, mit mond, de ne hagyd, hogy ő diktáljon és ő szabja meg, milyen legyen a külsőd.

Ha folyton azt erőlteti, járj miniszoknyában vagy vágasd rövidebbre a hajadat, akkor valószínűleg nem fogad el olyannak, amilyen vagy. Ez pedig csak egyet jelenthet: nem a megfelelő ember mellett vagy.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást