Sminktrendek 2010/2011 ősz/tél

Sminktrendek 2010/2011 ősz/tél

Címlap / Stílus / Arc / Sminktrendek 2010/2011 ősz/tél

Tudd meg melyek a 2010/2011-es szezon sminkelési trendjei és hogyan hozhatod legjobb formád!

Matt, mégis csillogó bőr

A természetesen gyönyörű bőr az őszi/téli szezon legmenőbb trendje. Azok számára, akik nem születtek frissen ragyogó arccal ajánljuk, hogy az alapozó felvitele elő kenje be arcát hidratáló szérummal, az alapozó után pedig púderezzen a matt, mégis selymes bőrért.

Vörös ajkak

A magabiztos klasszikus újjászületett. Bármilyen árnyalatot választhatsz, a lényeg, hogy retró helyett sikkes legyen és modern. A precizitás érdekében használj kontúrceruzát, de bátran játszhatsz a formákkal, textúrákkal és árnyalatokkal.

Fekete, mint a szén

A fekete szemceruza és tus ebben a szezonban is fénykorát éli. Nem kell a füstös szemekhez ragaszkodnod, készíts magadnak személyes sminket: a szem kontúrja legyen egységes, álljon egyetlen meg nem tört vonalból, vagy akár koronázd meg egy kevés szemhéjfestékkel, például sötétkék, lila vagy metál-szín.

Szempillaspirál nélkül

Ez az a kellék, melyhez mindannyian hozzánőttünk, sokunknak nehéz lesz lemondani róla, így ez a szezon legegyszerűbb, mégis legnehezebb trendje. Bátran kísérletezz a tussal és a szemhéjpúderekkel, hogy igéző tekintetet varázsolj magadnak. Ha mégsem bírnád szempillaspirál nélkül, fekete helyett használj barnát.

Feltűnő szemöldök

Vége a tavaly téli szemöldöktelenségnek, az idei divat szerint a szemöldöknek nagynak, vastagnak, azonban jól karbantartottnak kell lennie.

Ebben a szezonban mindenképp használj szemöldökceruzát!

Arcpír

Egy természetes arc nem jelent csupasz bőrt. Használj színjátszó púdert, hogy kiemeld arccsontodat vagy játssz el kislányos árnyalatokkal a még több üdeségért.

Dohány-árnyalatok

A kilencvenes évek ihlette kontúrozás és árnyékolás nagy visszatérését ünnepli ebben a szezonban. A föld színei, a mokkák, a nugátok, a karamell, a tea és a dohány az egész arcon megjelenhet: a szemeken, az arcbőrön, de akár az ajkakon is.

Érzéki érzékenység

Ehhez a sminkhez válassz matt, de hidratált hatást keltő tűnő rúzst. A sikkes és érzéki megjelenés garantált.

Sápadt körmök

A hölgyes megjelenés érdekében, a körmök is felnőtt színeket kapnak ebben a szezonban. Idén a bőrszínű körömlakk és az ovális forma dominál.

Választék

Felejtsd el a balerina kontyokat, mert idén ősztől a féloldalas választék a menő. A választék mindenképp legyen éles, egyenes.

Csinos pixie frizura

Ha szeretnél megszabadulni fürtjeidtől, válassz egy rövid pixie frizurát. Előtte mindenképp köss magadnak egy szoros copfot, hogy kiderüljön tetszel-e magadnak a füleiddel együtt anélkül, hogy azokat takarná a hajad.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást