Életmód / Ezotéria

Rosszat árulhat el a párkapcsolatodról, ha a következőket álmodod

Rosszat árulhat el a párkapcsolatodról, ha a következőket álmodod

Az álmait nem válogathatja meg az ember, hiszen ezekkel az agy dolgozza fel az aznapi történéseket – legalább is a tudomány mai állása szerint. Vannak viszont árulkodó álmok, amelyek utalhatnak arra, hogy valami baj van az életedben, esetünkben például a párkapcsolatodban. Ha az alábbi négy álom visszatérő jelenség nálad, akkor érdemes elgondolkodnod.

Kutyák

Ha gyakran szerepelnek kutyák az álmaidban, az könnyen lehet, hogy nem véletlen. Szakértők szerint ez az állat az, amit leginkább a hűséggel, barátsággal, társasággal kötünk össze, így nem csoda, hogy ha szerepel az álmainkban, az utalhat a párkapcsolatunkra.

Mivel ezek azok az állatok, amelyeket a leggyakrabban a párunkkal vagy a kapcsolatunkkal azonosítunk, a kutya álombeli viselkedése rengeteg mindent elárulhat arról, hogy érezzük magunkat a párkapcsolatunkban.

Mindegy, hogy egy ismeretlen kutyáról, egy régi háziállatról, vagy esetleg egy vágyott ebről van szó, a viselkedésének jelentősége van.

Ha az állat beteg, rosszul van, segítségre szorul, akkor valószínűleg a párkapcsolattal is ez a helyzet, viszont ha agresszív, támadó, akkor az azt jelentheti, hogy nem a megfelelő kapcsolatban élsz, nem érzed magad biztonságban – mindegy, hogy lelkileg vagy testileg értendő. Egy boldog, kiegyensúlyozott kutya ugyanilyen kapcsolatról árulkodik.

Hajók és csónakok

Nem véletlen, hogy a szerelmet gyakran hajóként, szerelmi utazásként szokták emlegetni, és az sem, hogy angolul a „ship”, mint hajó, összecseng a „relationship” kifejezéssel, ami kapcsolatot jelent.

Az álmokban a víz gyakran a lelkivilágot, az érzelmeket jelképezi, ez hozzáadva a hajóhoz már nagyon sokat elárul a kapcsolatodról.

Nem meglepő, hogy egy süllyedő hajó egy pusztuló, haldokló párkapcsolatot is jelenthet, egy céltalanul lebegő hajó pedig azt, hogy nem tudod, merre halad a dolog.

A hadihajó túl sok veszekedésre utalhat. Kösd össze a hajó állapotát azzal, ahogyan érzed magad, és máris rájössz az összefüggésekre.

Macskák

A macskák a szexualitást jelképezhetik az álmaidban, egészen pontosan a női szexualitást és annak megélését.

Valahol ugyanaz a helyzet, mint a kutyáknál: ha a macska az álmaidban beteg, rosszul van, segítségre szorul, akkor a párkapcsolaton belüli szex sem a legjobb.

Ha viszont mérges, az jelentheti, hogy valamiért mérges vagy a párodra, vagy azt is, hogy a szexuális életetekben komoly problémák ütötték fel a fejüket.

Ha gyakran álmodsz macskáról, lehet, hogy érdemes lenne egy kicsit mélyebben utánanézni a dolognak.

Vezetés

A vezetésnek is sok vonulata lehet a párkapcsoltra, érdemes ilyenkor például azt megfigyelni, hogy ki vezeti az autót, amiben ülsz, vagy ültök a pároddal.

Ha te, akkor úgy érzed, te vagy az erősebb jellem, te irányítasz, ha viszont a párod, akkor átadod neki az irányítást.

Ha senki nem vezeti a kocsit, és veszélyben vagytok, akkor valószínűleg a párkapcsolatodról is ezt érzed: kontrollálatlanul halad valami felé, és senki nem tud rajta segíteni.

Ha nem működnek a fékek, az azt jelezheti, hogy valamilyen viselkedésmintának be kell fejeződnie – lehet, hogy egy rossz szokás az, amit valamelyikőtöknek ki kell nőnie.

Az el nem induló autó egy egyhelyben veszteglő, sehova nem tartó kapcsolatot jelenthet.

Ha egy autót ellopnak, akkor jelentheti, hogy a kapcsolatod nem arra halad, amerre szeretnéd, ha viszont karambolozol, az biztos jele annak, hogy a párkapcsolatodban sem vársz túl sok jóra a jövőben.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást