Életmód / Ezotéria

Rosszat árulhat el a párkapcsolatodról, ha a következőket álmodod

Az álmait nem válogathatja meg az ember, hiszen ezekkel az agy dolgozza fel az aznapi történéseket – legalább is a tudomány mai állása szerint. Vannak viszont árulkodó álmok, amelyek utalhatnak arra, hogy valami baj van az életedben, esetünkben például a párkapcsolatodban. Ha az alábbi négy álom visszatérő jelenség nálad, akkor érdemes elgondolkodnod.

Kutyák

Ha gyakran szerepelnek kutyák az álmaidban, az könnyen lehet, hogy nem véletlen. Szakértők szerint ez az állat az, amit leginkább a hűséggel, barátsággal, társasággal kötünk össze, így nem csoda, hogy ha szerepel az álmainkban, az utalhat a párkapcsolatunkra.

Mivel ezek azok az állatok, amelyeket a leggyakrabban a párunkkal vagy a kapcsolatunkkal azonosítunk, a kutya álombeli viselkedése rengeteg mindent elárulhat arról, hogy érezzük magunkat a párkapcsolatunkban.

Mindegy, hogy egy ismeretlen kutyáról, egy régi háziállatról, vagy esetleg egy vágyott ebről van szó, a viselkedésének jelentősége van.

Ha az állat beteg, rosszul van, segítségre szorul, akkor valószínűleg a párkapcsolattal is ez a helyzet, viszont ha agresszív, támadó, akkor az azt jelentheti, hogy nem a megfelelő kapcsolatban élsz, nem érzed magad biztonságban – mindegy, hogy lelkileg vagy testileg értendő. Egy boldog, kiegyensúlyozott kutya ugyanilyen kapcsolatról árulkodik.

Hajók és csónakok

Nem véletlen, hogy a szerelmet gyakran hajóként, szerelmi utazásként szokták emlegetni, és az sem, hogy angolul a „ship”, mint hajó, összecseng a „relationship” kifejezéssel, ami kapcsolatot jelent.

Az álmokban a víz gyakran a lelkivilágot, az érzelmeket jelképezi, ez hozzáadva a hajóhoz már nagyon sokat elárul a kapcsolatodról.

Nem meglepő, hogy egy süllyedő hajó egy pusztuló, haldokló párkapcsolatot is jelenthet, egy céltalanul lebegő hajó pedig azt, hogy nem tudod, merre halad a dolog.

A hadihajó túl sok veszekedésre utalhat. Kösd össze a hajó állapotát azzal, ahogyan érzed magad, és máris rájössz az összefüggésekre.

Macskák

A macskák a szexualitást jelképezhetik az álmaidban, egészen pontosan a női szexualitást és annak megélését.

Valahol ugyanaz a helyzet, mint a kutyáknál: ha a macska az álmaidban beteg, rosszul van, segítségre szorul, akkor a párkapcsolaton belüli szex sem a legjobb.

Ha viszont mérges, az jelentheti, hogy valamiért mérges vagy a párodra, vagy azt is, hogy a szexuális életetekben komoly problémák ütötték fel a fejüket.

Ha gyakran álmodsz macskáról, lehet, hogy érdemes lenne egy kicsit mélyebben utánanézni a dolognak.

Vezetés

A vezetésnek is sok vonulata lehet a párkapcsoltra, érdemes ilyenkor például azt megfigyelni, hogy ki vezeti az autót, amiben ülsz, vagy ültök a pároddal.

Ha te, akkor úgy érzed, te vagy az erősebb jellem, te irányítasz, ha viszont a párod, akkor átadod neki az irányítást.

Ha senki nem vezeti a kocsit, és veszélyben vagytok, akkor valószínűleg a párkapcsolatodról is ezt érzed: kontrollálatlanul halad valami felé, és senki nem tud rajta segíteni.

Ha nem működnek a fékek, az azt jelezheti, hogy valamilyen viselkedésmintának be kell fejeződnie – lehet, hogy egy rossz szokás az, amit valamelyikőtöknek ki kell nőnie.

Az el nem induló autó egy egyhelyben veszteglő, sehova nem tartó kapcsolatot jelenthet.

Ha egy autót ellopnak, akkor jelentheti, hogy a kapcsolatod nem arra halad, amerre szeretnéd, ha viszont karambolozol, az biztos jele annak, hogy a párkapcsolatodban sem vársz túl sok jóra a jövőben.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást