Rosszat jelent a párkapcsolatodra nézve, ha ezeket álmodod

Rosszat jelent a párkapcsolatodra nézve, ha ezeket álmodod

Címlap / Életmód / Ezotéria / Rosszat jelent a párkapcsolatodra nézve, ha ezeket álmodod

Az álmait nem válogathatja meg az ember, hiszen ezekkel az agy dolgozza fel az aznapi történéseket – legalább is a tudomány mai állása szerint. Vannak viszont árulkodó álmok, amelyek utalhatnak arra, hogy valami baj van az életedben, esetünkben például a párkapcsolatodban. Ha az alábbi négy álom visszatérő jelenség nálad, akkor érdemes elgondolkodnod.

Kutyák

Ha gyakran szerepelnek kutyák az álmaidban, az könnyen lehet, hogy nem véletlen. Szakértők szerint ez az állat az, amit leginkább a hűséggel, barátsággal, társasággal kötünk össze, így nem csoda, hogy ha szerepel az álmainkban, az utalhat a párkapcsolatunkra.

Mivel ezek azok az állatok, amelyeket a leggyakrabban a párunkkal vagy a kapcsolatunkkal azonosítunk, a kutya álombeli viselkedése rengeteg mindent elárulhat arról, hogy érezzük magunkat a párkapcsolatunkban.

Mindegy, hogy egy ismeretlen kutyáról, egy régi háziállatról, vagy esetleg egy vágyott ebről van szó, a viselkedésének jelentősége van.

Ha az állat beteg, rosszul van, segítségre szorul, akkor valószínűleg a párkapcsolattal is ez a helyzet, viszont ha agresszív, támadó, akkor az azt jelentheti, hogy nem a megfelelő kapcsolatban élsz, nem érzed magad biztonságban – mindegy, hogy lelkileg vagy testileg értendő. Egy boldog, kiegyensúlyozott kutya ugyanilyen kapcsolatról árulkodik.

Hajók és csónakok

Nem véletlen, hogy a szerelmet gyakran hajóként, szerelmi utazásként szokták emlegetni, és az sem, hogy angolul a „ship”, mint hajó, összecseng a „relationship” kifejezéssel, ami kapcsolatot jelent.

Az álmokban a víz gyakran a lelkivilágot, az érzelmeket jelképezi, ez hozzáadva a hajóhoz már nagyon sokat elárul a kapcsolatodról.

Nem meglepő, hogy egy süllyedő hajó egy pusztuló, haldokló párkapcsolatot is jelenthet, egy céltalanul lebegő hajó pedig azt, hogy nem tudod, merre halad a dolog.

A hadihajó túl sok veszekedésre utalhat. Kösd össze a hajó állapotát azzal, ahogyan érzed magad, és máris rájössz az összefüggésekre.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/4
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást