Üzenetek előző életeidből. Hogyan ismerheted meg egy előző énedet?

Üzenetek előző életeidből. Hogyan ismerheted meg egy előző énedet?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Üzenetek előző életeidből. Hogyan ismerheted meg egy előző énedet?

A reinkarnáció és karma kapcsolata

Aki hisz az újjászületésben, az tudja, hogy nem csak úgy kedvtelésből születünk újjá. Komoly feladatokat hordoz magában minden egyes reinkarnálódás. Elvileg addig tart a folyamatos leszületés, amíg be nem teljesítjük eltervezett életcélunkat, amíg meg nem tanuljuk az összes leckénket. Egyesek szerint ez egy örök körforgás, míg mások úgy gondolják, hogy egyszer vége szakad és elérhetjük az édeni állapotot.

Bárhogy is legyen, nekünk a mostani életünkkel kell foglalkoznunk, ezzel van dolgunk és ebből kell kihoznunk a maximumot. Akár egy játékban, itt is akadnak nehezítő körülmények, melyek miatt nem egyszerű végigvinni a pályát. Ezt a nehezítő tényezőt az emberi életben karmának hívják. A karma maga a lecke, amit meg kell tanulnunk és annak folyamatos ismétlődése. Azonban soha nem dőlhetsz igazán hátra, mert amint kipipáltál egyet, jön a következő.

Mondhatni, ez egy soha véget nem érő játék. Ráadásul a nehézségi fokozat is egyre komolyabb lesz. Ha például megoldottad a családon belüli karmáidat, biztos lehetsz benne, hogy pároddal, gyerekeddel, de még a barátaiddal is bőven akad majd közös feladatotok. Állítólag leszületésünk előtt a lelkek megbeszélik egymással, hogy ki kivel szeretne találkozni és milyen feladatot szeretnének együtt teljesíteni. Ezek a feladatok jelennek meg folyamatosan az életünkben.

Miután kezded megoldani mostani életed leckéit, jellemzően meg fog jelenni benned az igény, hogy mélyebbre áss.

Ez sokszor azt jelenti, hogy akár visszamenj előző életeidbe annak érdekében, hogy minél tisztább képet kapj arról, hogy mi a fő feladatod ebben az életedben. Megismerve előző életeidből fakadó karmáidat, sokkal jobban tudsz haladni életcélod felé. Ehhez azonban szükségeltetik már egy magasabb tudatállapot és igény a haladásra. Van, akinek egyáltalán nem dolga ebben az életében ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozni, de van, akinek kifejezetten ez a fő feladata.

Üzenetek előző életeidből

Általában benned fog megjelenni az igény arra, hogy visszamenj előző életeidbe. Először hajthat kíváncsiság, aztán ahogy egyre mélyebbre mész az önismeretben, érezni fogod, hogy már egész fontos küldetésed van. Meditatív állapotban elérhetsz egy olyan szintre, amikor bizonyos képek jelenhetnek meg előtted, sőt egyenesen azt érezheted, mintha ott és akkor történnének veled azok a dolgok.

Első próbálkozásnál mindenképpen érdemes szakember segítségét igénybe venned, aki biztonságos környezetbe vezet téged és segít, hogy utazásod során a lehető legtöbb és legtisztább információkkal érkezz vissza a jelenbe. Aztán vannak olyan élethelyzetek, mikor akaratlanul jelennek meg előtted képek, talán úgy, hogy annak nem vagy tudatában.

Néhány éve jelent meg egy hír, miszerint egy kisfiú konkrétan megmondta szüleinek, hogy előző életében hova temették, melyik országba, városba, temetőbe, sőt még a síron lévő nevet is megmondta. Ezt egy hét éves kisfiú szájából egész szokatlan volt hallani, de minekután oly meggyőződéssel állította ezeket a tényeket, családja felkereste a helyet és minden úgy volt, ahogy a kisfiú állította. Sőt, még azt is elmesélte, hogy repülőgép balesetben halt meg abban az életében.

Állítólag a Déjá vu érzések is szoros összefüggésben állnak előző életeinkkel, melyek szintén fontos üzeneteket hordoznak magukban. Ilyenek lehetnek még illatok, képek, hangok hatására beugró emlékképek is. Természetesen ezek nem a véletlen művei és nem a természet hibás működése. Minden egyes emlékkép azért bukkan fel újra és újra, hogy rájöjjünk mi a legfőbb feladatunk ebben az életünkben. Ahogy emelkedik a tudatszinted, úgy lesz egyre több látomásod és megvilágosodásod.

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást