Szerelem / Párkapcsolat

5 randitipp, amivel fenntarthatod a pasi érdeklődését anélkül, hogy túlbuzgónak tűnnél

Megbeszéltél egy randit, találkoztatok és jól sikerült? Ilyenkor nincs szörnyűbb, mint napokig várni, hogy az úriember jelentkezzen. Emlékszem, egyszer egy francia sráccal randiztam és három napon keresztül kész idegroncs voltam, annyira vártam, hogy hívjon. Természetesen a fiú haverjaimnak lett igaza, a srác megvárta a „kötelező három napot“, mielőtt írt volna.

Szóval tegyük fel, hogy jól sikerült a randi és szeretnél egy következő találkozót, de nem szeretnél kétségbeesettnek vagy túlbuzgónak tűnni, ugyanakkor az idődet sem szeretnéd vesztegetni, amennyiben az érzéseid nem találtak viszonzásra. Az alábbi tippek segíthetnek egy ilyen helyzetben!

Ne csókold meg búcsúzáskor

Tudom, ezt nem olyan könnyű megállni, ha tényleg minden tetszik a fiún, de ha nem adjuk be a derekunkat egyből az első randevún, nagyobb eséllyel tartjuk fenn az érdeklődését.

Ez nem jelenti az, hogy prűdnek kell lennünk, de egy érzéki puszi az arcra, amit egy csábos pillantással kísérünk, tökéletes középút lehet.

 

Mutass érdeklődést a randi végén

Fontos, hogy éreztessük az illetővel, szeretnénk még találkozni vele.

Ehhez nem kell kerek perec közölni vele mindezt, elég, ha a randi vége felé látszólag mellékesen megemlítjük, hogy ha legközelebb találkozunk, elmehetnénk ide-oda, vagy kipróbálhatnánk ezt meg azt, és így tovább.

Olvastad már?  Te is a leghelyesebb pasira vársz? Egy kutatás szerint boldogabb lehetsz egy kevésbé vonzó férfival

Csak könnyedén, nem kell rágörcsölni, így ő is tudni fogja, hogy érdeklődünk iránta a továbbiakban is, mégsem fogunk rámenősnek tűnni.

Esetleg megemlíthetjük neki elköszönéskor, hogy jól éreztük magunkat, vagy akár egy gyors üzenetet is rádobhatunk, amiben megköszönjük az estét.

 

Változtass profilképet

Feltételezhetően az első randi végére már ismerősök lesztek valamelyik közösségi oldalon.

Ha tudni szeretnéd, ő tervez-e veled, egy profilkép-változtatás jó módszer lehet ennek kiderítésére.

Ha tervez veled, szinte biztos, hogy lájkolni fogja.

Az is működhet, ha megosztasz valami érdekes gondolatot, történetet, videót, ami mellett tényleg nem lehet csak úgy elmenni szó nélkül.

Ha érdekled a fiút, nagy valószínűséggel ezzel kicsikarsz belőle valami reakciót.

Küldj neki egy vicces üzenetet

Ha már eltelt pár nap – de tényleg csak akkor – és a delikvens még mindig nem jelentkezett, magunkhoz ragadhatjuk a kezdeményezést azzal, hogy rádobunk egy látszólag könnyed, mókás fotót vagy aktuális mémet.

Azt természetesen neki nem kell tudnia, hogy ezt stratégiailag, órákon keresztül választottuk ki barátnőinkkel.

Olvastad már?  Ez a 4 kérdés a legrutinosabb pasi személyiségére is rávilágít

Nem is kell hozzá írni semmilyen üzenetet, elég a vicces kép/gif/mém, szigorúan kommentár nélkül.

Ha erre nem reagál semmit vagy elintézi egy emojival és utána sem jelentkezik, kérdésünkre megkaptuk a választ: nem érdekeljük, de legalább a méltóságunk megmaradt és továbbléphetünk.

Ignoráld!

Sajnos a legjobb tanács egyben a legnehezebb, de a legegyszerűbb is. Nem jön a várva várt telefonhívás vagy üzenet? Akkor tegyél úgy, mintha mi sem történt volna.

Van, hogy valaki nem jelentkezik többet annak ellenére, hogy mi jól éreztük magunkat a randin. Lehet, hogy valami olyan ok van mögötte, ami nem rajtunk múlott. Ilyenkor erősnek kell lenni és szépen elengedni a dolgot.

Semmiképpen ne keressük fel az illetőt magyarázatot követelve. Egyrészt csak a saját büszkeségünket tiporjuk a sárba, másrészt nagy valószínűséggel úgysem kapunk őszinte választ.

Lehet, hogy rosszul esik, hogy „nem kellettünk“, de az élet megy tovább, majd a következő randink sikeres lesz.